Annonce
Sport

Fynsk racerteam tættere på titlen

Racerteamet Flexlease.nu/Strøjer Tegls teamchef John Nielsen i midten med teamets to kørere, Kevin Rossel (t.v.) og Christian Sørensen. Kevin Rossel fører sammenlagt inden sidste afdeling af Super GT-serien. Foto: Kim Rune
Med en tredjeplads til Kevin Rossel fra Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl i natløbet på Padborg Park er det fynske team kommet tættere på sæsonsejr i Super GT.

Motorsport: Det blev ikke til sejr, men en tredjeplads til Kevin Rossel fra Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl ved weekendens natløb på Padborg Park var bestemt brugbart for det fynske racerteam i Super GT-serien. Kevin Rossel førte i forvejen den samlede stilling, og efter weekendens løb er han stadigvæk i front inden sæsonfinalen 12.-13. oktober. Den skal også køres på Padborg Park.

Kevin Rossel fører sammenlagt med 414 point foran Mikkel Mac, der vandt natløbet efter tæt ræs med Frederik Nymark. Mikkel Mac fra Team Jørgen Hansen Biler har sammenlagt 384 point, mens nummer tre samlet er Martin Andersen fra Andersen Motorsport med 377 point. Ole Hansen fra Team Jørgen Hansen Biler er nummer fire med 369 point, mens Christian Sørensen fra Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl er dumpet en plads ned efter denne weekend, hvor han sluttede på syvendepladsen. Han ligger nummer fem sammenlagt med 360 point.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

- Vi ved godt, det er ulovligt: Derfor parkerer varebilerne midt på fortovet

Leder For abonnenter

Parkering på fortove: Helt ærligt, vi er jo ikke Sverige

Lov er lov, og lov skal holdes, og derfor er vi på denne plads normalt stærke tilhængere af at overholde loven. For landets love, regler, forordninger, cirkulærer, rammer og aftaler er med til at skabe et samfund, hvor alle er stillet ens, uanset økonomisk, aldersmæssig, social, politisk, seksuel eller trosmæssig baggrund og orientering. Alligevel vil vi gøre en undtagelse i sagen om de rigide parkeringsregler, der omtales i avisen i dag. Regler, der gør, at en flyttemand ikke kan parkere sin flyttebil uden for den ejendom i et par timer, mens han bærer sofaer, lænestole og køkkengrej i flyttekasser ud i den ventende bil. Regler, der gør, at en vvs'er ikke kan parkere sin varevogn på et fortov for at løse et akut opstået problem med et lækkende vandrør i en etageejendom. Det er ganske enkelt for stift, for rigidt, for drakonisk. Danmark er et regelsamfund, og hurra for det. Men vi er ikke Sverige. Og vi skal have plads til, at vi også kan bo og leve i vores egne byer. Derfor skal en håndværker selvfølgelig kunne foretage en midlertidig parkering på et fortov uden at skulle frygte en parkeringsbøde. Det er klart, at vores gader og stræder ikke må ende i det rene kaos med biler parkeret på syditaliensk manér; på kryds og på tværs og på langs. Derfor skal vvs'eren, flyttemanden og tømreren parkere med den yderste omhu og omtanke, så han ikke er med til at skabe farlige situationer i trafikken, når gående eller cyklende skal udenom den parkerede lastvogn. Man kan mene, at håndværkere, flyttemænd og andre, der føler trang til at parkere på et fortov i en snæver vending, blot kan vælge lovlydighedens vej og anmode kommunen om en midlertidig parkeringstilladelse. Men helt ærligt: Hvor bureaukratisk kan verden blive? Lykkeligvis udviser mange parkeringsvagter allerede i dag konduite og sund fornuft i disse situationer og undgår at uddele bøder. Det er klogt og bestemt et eksempel til efterfølgelse. For helt ærligt. En flyttebil på et fortov skal der altså være plads til. Også selv om lov er lov.

Annonce