Annonce
Erhverv

CalWin solgt: It-gigant glad for sit fynske opkøb

Den amerikanskejede koncern EG har overtaget fynske CalWin, som nu skal brede sine softwareløsninger til installatører og entreprenører ud i hele Skandinavien i første omgang. Arkivfoto
EG-koncernen har i mange år kigget på CalWin fra Højby, som nu er blevet del af den skandinaviske koncern, der tidligere i år blev overtaget af en amerikanske kapitalfond.
Annonce

Med 1200 ansatte i Skandinavien og knap 10.000 kunder er det en meget stor storebror, der har været på opkøb i Højby uden for Odense, hvor den amerikanskejede koncern EG har overtaget it-specialisterne fra CalWin A/S, der udvikler og leverer softwareløsninger til installatørbranchen.

Købet er det tredje i EG, efter at koncernen i foråret selv blev købt af Francisco Partners, og der er tale om et perfekt match, lyder det fra adm. direktør hos EG.

- CalWin A/S har i mere end 20 år været markedsleder med branchesoftware til installationsbranchen herhjemme og har stærke kunderelationer. Vi har et perfekt match mellem EG, CalWin og vores eksisterende løsninger på markedet. Vi har samme fokus på at udvikle branchespecifikke softwareløsninger og på høj kundetilfredshed. Med opkøbet bliver EG førende på markedet for intelligente softwareløsninger til installationsbranchen på det nordiske marked, siger Mikkel Bardram, adm. direktør i EG.

CalWin har et indgående branchekendskab og udvikler software til især installatører, grossister og entreprenører. Såvel de ansatte som den nuværende ledelse i CalWin A/S fortsætter hos EG, understreges det fra den nye ejer.

- CalWin kommer med en dyb brancheviden og løsninger, som supplerer vores produktportefølje, især i vores forretningsområde Byg & Installation, hvor vi har et stærkt segment blandt murere, tømrere og malere. Vi ser en synergi og et stort potentiale for at udvikle nye og bedst mulige løsninger for vores kunder i EG Private. Vi ser frem til at dele vores egen ekspertise med vores 20 nye kolleger, fortæller Jesper Andersen, divisionsdirektør i EG Private.

Amerikanere lagde forleden et trecifret millionbeløb for it-firmaet CalWin, der er stiftet af Carsten Rasmussen, t.v., og Kenneth Dreymann for 23 år siden. Yderst til venstre står bestyrelsesformand gennem to år i firmaet Torben Frigaard Rasmussen, der med overtagelsen er trådt af som formand, men spillede en stor rolle i forbindelse med købet. Foto: Kim Rune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Efter kuldsejlet festival-projekt: Kommune kræver, at Caroline Ahlefeldt skal betale en halv million kroner inden 14 dage

Sydfyn

Et tip til kommunen om søen i Borgnæs

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Danmark

Lyt til Politik med Funding og Løvkvist: Støjberg skal vælge mellem den blå og den sorte tale på søndag

Annonce