Annoncørbetalt indhold

FYNSK NATUR PÅ ET SØLVFAD

Annonce

ANNONCE FOR VISITFYN.DK

ER I TIL AKTIV SOMMERFERIE I STORSLÅET NATUR? SÅ ER DEN FYNSKE HAVE EN ENESTÅENDE LEGEPLADS MED 220 KILOMETER ØHAVSSTI, 1.100 KM KYSTSTRÆKNING OG 1.200 KILOMETER CYKELRUTE. UDENDØRSEVENTYRET VENTER BARE PÅ JER. VÆRSGO.

Ferie behøver ikke at være lig med solsenge og swimmingpools, og hvis I drømmer om et aktivt udendørseventyr, så er den fynske natur oplagt og bugner med oplevelser inden for vandring, cykling, kajakroning, dykning, sejlads og fiskeri. Fyn har det hele til udendørselskere, og når energien er brændt ud efter en skøn dag på land eller vand, kan I overnatte i arkitekttegnede shelters med stjernekig eller på en af de 58 campingpladser, der er spredt ud over øen.

Hvis I hellere vil skifte de tynde luftmadrasser og dåsemad ud med senge og måltidskasser, så er glamping selvfølgelig også på det fynske naturtapet. En kombination af camping og luksus med terrasse, køleskab og dobbeltseng. Det er helt op til jer. Den fynske natur er serveret på et sølvfad og venter bare på, at I tager for jer af retterne. Se vores forslag til menuen her.

PÅ LAND

Hop i vandrestøvlerne, og tag ud i den fynske natur, hvor der er rigeligt med plads at boltre jer på. Uanset om I er garvede vandrere eller nybegyndere, så er der masser af stier og ruter, der venter på at blive betrådt. Udforsk den populære Øhavssti, som er en del af Geopark Det Sydfynske Øhav og en af Danmarks længste vandreruter på hele 220 kilometer. Det er vandring med helt vidunderlig udsigt ud over øhavet. Hvis I får lyst til at bevæge jer rundt på to hjul, så er der 1.200 kilometer cykelrute med korte afstande mellem hyggelige kystbyer, varierede landskaber og ture langs kysten lige for næsen af jer. Hvis I er til bredere dæk og fede spor, så bugner øen også med mountainbikeruter med udfordringer til de øvede og lette ruter til de nye.

PÅ VAND

De mange øer og det smukke kystlandskab gør sejlads i de fynske farvande til noget helt specielt. Så spænd sejlet, fat åren, eller hop på SUP-boardet, og gør jer klar til et vådt eventyr. Med den 1.100 kilometer kystlinje er der rig mulighed for at opleve Fyn fra vandsiden. Kajak er en af dem. Det Sydfynske Øhav er en unik havkajakdestination med beskyttede bugter og vige, lavt vand og strande, hvor I nemt kan trække kajakken på land. Mange erfarne kajakroere siger endda, at det er et af de bedste farvande at ro i. Når I er i gang ved vandet, så sæt madding på krogen. De fynske kyster rummer hundredvis af fantastiske fiskepladser, og hvis I drømmer om havørreder, så er det fynske akvarium også stedet for det. Smid stangen i ved Enebær Odde, Knudshoved, Skansen eller de andre van(d)vittigt dejlige steder. Og så må I ikke gå glip af øhop i Det Sydfynske Øhav.

PSST! VIDSTE DU, AT FYN OGSÅ HAR…

  • 15 golfbaner
  • 15 mountainbikespor
  • 75 kilometer riderute på Sydfyn
  • 20 arkitekttegnede shelters på Sydfyn.

Find mere inspiration på visitfyn.dk

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Annoncen er produceret af JFM´s kommercielle afdeling i samarbejde med Destination Fyn

Daniel Villadsen
Daniel Villadsen
Jens Wognsen

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.