Annonce
Sport

Stribe af mesterskaber bag sig: Nu lukker Fynsk motorsport-succes

Fejring af endnu et mesterskab til Team Flexlease.nu. Nu er det fynske projekt inden for motorsporten foreløbig kørt i garage. Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen
Team Flexlease.nu med en stribe mesterskaber bag sig er kørt i garagen. Der er dog ikke nødvendigvis tale om en permanent lukning af projektet.
Annonce

MOTORSPORT: Team Flexlease.nu har de seneste fire år været lig med fynsk succes inden for motorsporten.

Men nu er det slut. Teamet lukker ned.

- Autosource Group startede Team Flexlease.nu med ambitionen om succes i motorsporten, og det fik vi. Ambitionen har hele tiden været at stoppe på toppen, og derfor har vi valgt at lukke holdet for at fokusere på den stærke vækst og udvikling, som virksomhed er inde i, siger Kent Bernsdorf, administrerende direktør i Autosource Group, der startede Team Flexlease.nu for fire år siden sammen med partneren, Martin Frederiksen. Og Kent Bernsdorf tilføjer:

- Det har været en fantastisk rejse med Team Flexlease.nu, og vores interesse for motorsporten er usvækket. Men vi oplever en stærk og positiv udvikling i Autosource Group, som kræver 100 procent fokus på vores kerneforretning.

En væsentlig ambition for teamet var fra starten af skabe nye stjerner i sporten, der kunne afløse navne som Tom Kristensen, Jan Magnussen og ikke mindst Le Mans-legenden John Nielsen, der har været den tekniske troldmand og strateg i Team Flexlease.nu i hele forløbet.

- Uden John havde rejsen ikke været mulig. Vi har været med til at skabe de nye stjerner i form af blandt andre Kevin Rossel, Lasse Sørensen, Kasper H. Jensen, Max Klinkby Silver, Christian Sørensen og Frederik Schandorff. Alle kørere, der har opnået mesterskaber med teamet, understreger Kent Bernsdorf.

Team Flexlease.nu-resultater

2016:
DTC-mester - Kasper H. Jensen
U21-mester - Frederik Schandorff
DTC team-mester - Team Flexlease.nu
FDM Sport-mester - Max Klinkby Silver
2017:
DTC-mester - Lasse Sørensen
U21-mester - Lasse Sørensen
DTC team-mester - Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl
2018:
Runner-up individuelt og i teammesterskabet DTC
2019:
Super GT-mesterskab - Kevin Rossel
Nascar-mester - Lasse Sørensen
Annonce

Ville samle dansk motorsport

Kent Bernsdorf hylder også det stærke netværk og de mange nye relationer, årene med Team Flexlease.nu har skabt. Og han tilføjer:

Samtidig var vores motto på teamet ”We Make Champions”, og det gjorde vi tre ud af fire gange, og det er vi naturligvis meget stolte af.

Lukningen af teamet betyder dog ikke nødvendigvis et farvel til motorsporten for altid for Autosource Group. Bernsdorf:

- Jeg ikke udtale mig om, hvad fremtiden bringer. Men vi vil holde nøje øje med udviklingen i motorsporten, mens vi nu koncentrerer os om vore kerneprodukter.

Team Flexlease.nu skiftede før sidste sæson fra DTC-serien til Super GT-serien. Dengang talte Kent Bernsdorff og John Nielsen i et længere interview med Sport Fyn varmt for, at der i fremtiden kun skulle være én stærk motorsportsserie i Danmark. Der er dansk motorsport ikke, selv om DTC-serien lukkede efter sæsæon 2019.

De tre hovedpersoner i Team Flexlease.nu på FDM Jyllandsringen ved Silkeborg. På tribunen Kent Bernsdorf (th.) og Martin Frederiksen (tv.) og nedenfor teamchef John Nielsen. Foto: Yilmaz Polat
Før sidste sæson skiftede Team Flexlease.nu fra DTC-serien til Super GT-serien (foto). Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce