Annoncørbetalt indhold

FYNSK LYKKE PÅ TO HJUL

Daniel Villadsen
Annonce

ANNONCE FOR VISITFYN.DK

DRØMMER I OM FERIE MED FRIHED OG EN FRISK BRISE GENNEM HÅRET? HVOR LANDSKABET PASSERER I ET TEMPO, SÅ INGEN VILDE MARKBLOMSTER, VEJBODER ELLER VINGÅRDE GÅR JERES NÆSER FORBI? SÅ ER DET BARE OP PÅ JERNHESTEN OG UD I DET BLÅ. FYN VENTER PÅ JER.

Bike Island. Så fint et navn bærer Fyn og Øhavet, og faktisk kan området prale af hele 1.200 kilometer cykelrute med mulighed for at trille på opdagelse i et vidt forgrenet cykelterræn. Et terræn, der veksler mellem flade strækninger tæt på kysten og bakkede landeveje, der bugter sig mellem vilde marker, frodige skove og idylliske købstæder. Et terræn med plads til at nyde.

FRA STIER TIL STJERNER

På to hjul kan I komme helt ud i de yderste kroge af Fyn, og hvis I er mere til brede dæk og fede spor, så serverer øen mere end 15 mountainbikeruter med udfordringer til både nybegyndere og øvede. Når stjernerne bryder frem, kan I overnatte i arkitekttegnede shelters, på de hyggelige bed & breakfasts og hoteller - eller på en af de 58 campingpladser, der er spredt ud over øen. Hvis I drømmer om en snert af luksus efter en dag på hjul, kan I også vælge glamping og få fast bund over græsset, køleskab og dobbeltseng. Uanset hvad I vælger, så venter Fyn og Øerne på jer. Men hvilke cykelruter er værd at udforske, når I rammer Fyn? Se nogle af de bedste her.

DE LÆNGERE CYKELEVENTYR

Nyd en af Danmarks smukkeste cykelruter, som er den 820 kilometer lange Østersørute, der viser jer Syddanmark fra den mest billedskønne vinkel - nemlig fra kystsiden. Cykelruten slynger sig gennem landskabet og går flere steder langs skove, marker og helt tæt på kysten. Der er derfor aldrig langt til en dukkert under dagens etape. På turen kommer I forbi byer, landsbyer, herregårde, gårdbutikker og mindre havne, ligesom ruten runder købstæder som Middelfart, Ærøskøbing, Nyborg og Svendborg. I kan også vælge den lidt kortere Bike Island-ruten, som med sine 515 kilometer fører jer rundt på hele Fyn langs kysten. Her er Langeland og Ærø nogle af herlighederne på ruten.

DE KORTERE CYKELEVENTYR

Hvis I er til slotte, herregårde og Morten Korch-landskab, må I prøve ruten Slotte og herregårde-ruten i Assens på 82,2 kilometer. Hele fem majestætiske boliger kommer I forbi på denne tur, der også går igennem Haarby. På den 21,5 kilometer lange Langesø-ruten tæt på Odense møder I skyggefulde skovstier og træer, der strækker deres lange grene langt ud over den smukke Langesø. Og på Den sorte kløversti i Nyborg triller I ud mod Slipshavn. Turen på 33,9 kilometer byder på smuk natur med Holckenhavn Fjord, Vindinge og Ørbæk ådale. Oplev havfugle plukke muslinger på bankerne ved fjordens indløb, og husk kikkerten til det rige fugleliv.

DING DIIING! VÆRD AT VIDE OM CYKELFERIE PÅ FYN

I kan leje en toptunet cykel til jeres ferie og lade den gamle jernhest nyde ferien derhjemme I kan bestille bagagetransport og slippe for den tunge oppakning på cyklen undervejs I kan på Fyn fi nde knap 200 Bike Friends, der er en frivillig værtskabsordning I kan ved Bike Friends få afgang til blandt andet pumpe, lappegrej og drikkevand.

Find mere inspiration på visitfyn.dk

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Annoncen er produceret af JFM´s kommercielle afdeling i samarbejde med Destination Fyn

Kasper Andersen
Skarø, Festival og landskab

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.