Annonce
Assens

Ung fynsk kvinde sigtet for biltyverier: Varetægtsfængslet i fire uger

Den 23-årige fynske kvinde blev onsdag fremstillet ved Retten i Odense sigtet for tyveri af særlig grov beskaffenhed ved at have stjålet fire biler i ledtog med medgerningsmænd. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær 
En 23-årig kvinde fra Fyn varetægtsfængslet i fire uger for tyveri af særlig grov beskaffenhed ved at have stjålet biler i Middelfart, Haarby, Assens og Vissenbjerg.
Annonce

Fyn: En 23-årig fynsk kvinde er sigtet for tyveri af særlig grov beskaffenhed af i hvert fald fire personbiler fire forskellige steder på Fyn.

Det kom frem onsdag formiddag ved Retten i Odense, hvor den unge kvinde blev fremstillet i grundlovsforhør og senere varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger.

Kvinden har ifølge sigtelsen stjålet biler i Middelfart, Haarby, Assens og Vissenbjerg sammen med endnu ukendte medgerningsmænd. Netop fordi der er medgerningsmænd på fri fod, hensynet til politiets videre efterforskning, og at kvinden på fri fod ville kunne begå nye biltyverier, var grundlovsforhøret ifølge anklager Andreas Dahl for lukkede døre.

Tyverierne er sket fra maj og frem til nu, men hvordan politiet er kommet på sporet af kvinden får offentligheden endnu ikke kendskab til, fordi forklaringen kom i den lukkede del af grundlovsforhøret.

Ifølge sigtelsen har kvinden stjålet to Mercedes-personbiler samt en VW og en Toyota Aygo. Hun nægter dog alle tyverierne.

Politiet leder nu efter de mulige medgerningsmænd.

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce