Annonce
Erhverv

Fynsk koncern lukker 10 butikker i Sverige

Harald Nyborg-koncernen lukker 10 af sine 11 butikker i Sverige, hvor koncernen vil koncentrere sig om nethandel og kæden Jem & Fix. Arkivfoto: Mette Mørk.

Den fynske koncern vil fokusere på nethandel og Jem & Fix-kæden, oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Annonce

Odense: Den fynske Harald Nyborg-koncern lukker 10 af sine 11 svenske forretninger. Det oplyser det svenske erhvervsmedie 8till5.se. Koncernchef Erling Daell fortalte om butikslukningerne i en pressemeddelelse fredag.

Årsagen til lukningen af de 10 forretninger er ifølge pressemeddelelsen, at Harald Nyborg vil koncentrere sig om nethandel og datterselskabet Jem & Fix.

Ni af de 10 butikker, som skal lukke, har sidste åbningsdag 14. januar næste år. Den sidste, i Malmø, har åbent februar ud.

Harald Nyborg-koncernen, som også omfatter Daells Bolighus, havde i 2017 et overskud før skat på 146 millioner kroner - året før var det 170 millioner kroner.

Efter en sommer i år med stort salg af blandt andet ventilatorer og aircondition-anlæg, griller, havemøbler og udendørs legeredskaber, ser ledelsen imidlertid frem til det kommende regnskab, som ifølge Arne Gerlyng-Hansen, administrerende direktør i Harald Nyborg-koncernen, kan ende med det største overskud nogensinde i koncernens historie.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Årets Fynske Sportsnavn: - Det er et kæmpe skulderklap - jeg er stolt, og jeg er beæret

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Kerteminde For abonnenter

Borgmester foreslår letbane-etape til Lindø: Vil gerne drøfte Radikales letbane-drømme

Annonce