Annonce
Erhverv

Fynsk kæde er delvist reddet fra konkurs - fem butikker kan fortsætte

Wecoveryou-butikken på Vestergade i Odense overlever ikke - men det gør butikken i Rosengårdcentret og yderligere fire forretninger i kæden i Aalborg, Herning, Esbjerg og Kolding. Arkivfoto: Lasse Hansen.

Den nordjyske kæde Labtech overtager fem af Wecoveryou-kædens forretninger. Blandt de overlevende er forretningen i Rosengårdcentret. Cirka 35 medarbejdere kan beholde deres job.

Odense/Aalborg: Fredag 4. januar blev den fynske butikskæde Wecoveryou begæret konkurs ved Skifteretten i Odense. Kæden, der startede med en forretning i Odense i 2013, bestod af 11 forretninger og en webshop, og konkursen truede med at lukke otte af butikkerne - de øvrige tre, blandt dem forretningen i Svendborg, var franchise-forretninger og var derfor ikke omfattet af konkursen.

Nu er der imidlertid godt nyt for en del af de cirka 60 medarbejdere, som havde udsigt til at miste jobbet. Den nordjyske kæde Labtech overtager fem af de otte konkurstruede forretninger og cirka 35 af Wecoveryous ansatte. Det oplyser kæden i en pressemeddelelse.

Med overtagelsen af Wecoveryou-forretningerne i Aalborg, Herning, Esbjerg, Kolding og Rosengårdcentret i Odense får Labtech 22 butikker rundt om i landet. Wecoveryous butik på Vestergade i Odense lukker dog, ligesom butikkerne i Vejle og Aarhus.

Annonce
LabTech Datas direktør, Frank Bisgaard Andersen (th.) byder Wecoveryou-grundlægger Johnny Nielsen og 35 af hans medarbejdere velkommen i LabTech-familien: - Selv om baggrunden er træls, har forløbet været godt, siger Frank Bisgaard Andersen. Foto: LabTech Data

- Selv om fremtiden i høj grad drejer sig om nethandel, er det vores erfaring, at både private og erhvervskunder samtidig ønsker en lokal forretning at blive rådgivet og serviceret i. På de fleste hidtidige butiksadresser har vi derfor set det økonomisk rentabelt at fortsætte, siger Frank Bisgaard Andersen, direktør i Labtech Data og det nye datterselskab WCY A/S.

Han forklarer, at Wecoveryous koncept fortsætter som hidtil, og at kædens stifter, Johnny Nielsen, fortsætter som COO (vicedirektør, red.).

- Johnnys flair og visioner for, hvilke produkter der er salgbare, er i mine øjne helt i top. Nu skal der bare samme styr på omkostningerne, som i det øvrige LabTech, siger Frank Bisgaard Andersen i pressemeddelelsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Fyn

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Annonce