Annonce
Erhverv

Fynsk it-virksomhed er Danmarks bedste arbejdsplads

- Det er helt vanvittigt, der er jo det eneste vi går op i, siger Jesper Refning, der er adminsitrerende direktør i Daxiomatc. Foto: Victoria Madsen

Daxiomatic kan sætte endnu et trofæ på hylden

Annonce

Daxiomatic kan føje endnu et trofæ til listen over priser, som den unge virksomhed har modtaget. Tirsdag aften blev den kåret som Danmarks bedste arbejdsplads i kategorien for mindre virksomheder.

- Det er helt vildt surrealistisk, og jeg får nærmest gåsehud, siger Jesper Refning, der er partner og administrerende direktør i Daxiomatic.

Virksomheden, der leverer it-systemer til erhvervslivet, er allerede kåret som Danmarks bedste ERP-leverandør af Computerworld og har modtaget flere Gazelle-priser.

- Vi har fået flere priser, men hidtil har det alt sammen været noget, der handler om tal og regnskaber. Da vi modtog prisen fra Computerworld, måtte jeg medgive, at de havde fundet den rigtige vinder. Men det var bare med den forkerte begrundelse. For jeg ved, at de ikke kender os, for dem vi er, siger Jesper Refning.

For Daxiomatic, der siden 2012 har firedoblet bruttofortjenesten, skiller sig ud fra mængden på flere måder.

- I modsætning til en traditionel virksomhed, der er profitdrevet, så er vi formålsdrevet. Fremover bliver min rolle som administrerende direktør endnu vigtigere - det handler om, at jeg ikke skal være den, der træffer beslutninger. Ikke én eneste beslutning. Jeg skal heller ikke være ham, der sidder og tænker strategisk og dikterer retningen. Jeg skal være ham, der kommer og bryder de her magtstrukturer ned, siger direktøren.

Cirkusbygningen dannede rammen om kåringen, der var arrangeret af den internationale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Svogre starter møbelvirksomhed: Kunderne står i kø for at købe håndlavede fynske borde

Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Annonce