Annonce
Erhverv

Fynsk hotelkæde vokser: Køber to hoteller i Odense og er tæt på målsætning

I baren på Hotel Domir står områdedirektør Gitte Milling(TV), der er direktør for - nu - alle fem hoteller i Odense. På den anden side af baren sidder Dorte og Jan Milling. Foto: Emma Laycock

Milling Hotels er godt på vej mod at indfri målsætningen om at eje 10 hoteller i 2020. Har netop købt Ydes Hotel og Hotel Domir og ejer nu fem hoteller midt i Odense.

Milling Hotels, der ejes af Jan og Dorte Millling, forstærker deres tilstedeværelse i Odense med købet af hotellerne Hotel Domir og Ydes Hotel. Dermed ejer parret i alt fem hoteller i Odense og ni på landsplan.

De to nye hoteller ligger tæt på Milling Hotels' tre andre odenseanske hoteller, Hotel Windsor, Hotel Plaza og Hotel Ansgar. Og det gjorde købet endnu mere attraktivt, fortæller Jan Milling.

- Jo større enheder, man kan lave, jo bedre muligheder har man for at lave en fortjeneste, siger han og fortsætter:

- Odense er en driftig by for tiden, og vi mærker, at der er et behov for det. Og når vi har muligheden for at samle driften i et område, så skal vi gøre det. Odense er ikke nem at få bygninger i. Sådanne muligheder kommer sjældent, og så skal man slå til.

De to nyindkøbte hoteller er allerede i drift og skal til at begynde med fortsætte, som de har gjort hidtil og være i klassen to til tre stjerner, fortæller Jan Milling.

- Vi vil gerne have fat i den type kunder, som de nye hoteller appellerer til. Så dækker vi hele spektret fra det billige hotelværelse, bed and breakfast til de store konferencehoteller.

Det har ikke været muligt at få oplyst, hvor meget de har købt de to hoteller for. Begrundelsen er, at sælger ikke ønsker at oplyse det. Men der skulle være tale om et tocifret millionbeløb.

Annonce

Milling Hotels

Milling Hotels driver efter det seneste køb ni hoteller:Odense: Hotel Domir, Ydes Hotel, Hotel Windsor, Hotel Plaza og Hotel Ansgar.

Maribo: Hotel Søpark

Aalborg: Hotel Gestus

Middelfart: Hotel Park

Kolding: Hotel Saxildhus

Der er 65 sengepladser på Hotel Domir og 43 på Ydes Hotel.

Der er i alt 348 sengepladser på Hotel Ansgar, Hotel Windsor og Hotel Plaza tilsammen.

Overskuddet har været stigende de seneste år.

I 2017 var overskuddet på 17,6 millioner kroner før skat.

Bruttofortjenesten var på godt 63 millioner kroner.

Egenkapitalen var ifølge 2017-regnskabet på godt 116 millioner kroner

Som det ses er Milling Hotels fem odenseanske hoteller placeret indenfor kort afstand. Grafik: Mikkel Damsgård Petersen

Har kig på Aarhus og København

Milling Hotels har tidligere formuleret en strategi ved navn "10 i 20". Målet er at eje 10 hoteller i 2020, og parret er nu oppe på ni. Og de ved godt, hvor de helst ser det næste placeret.

- Nu er vi oppe på ni hoteller, så der er ikke så langt til 10. Vi vil gerne til København og Aarhus. Hvis man gerne vil være landsdækkende, er man nødt til at være i de største danske byer, siger han og fortsætter:

- Det kræver, at der er noget til salg, der kan købes for almindelige menneskepenge.

- Hvilket beløb er det?

- Så snakker vi under 100 millioner.

Udover i Odense er hotelkæden også til stede i Middelfart, Kolding, Maribo og Aalborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Nordre Havnekaj var vurderet til op mod 51 millioner kroner: Kommunen fik ni millioner kroner

Annonce