Annonce
Kerteminde

Fynsk golfklub udvider banen

Martin Ludvigsen, indehaver af Sølykke Golf ved Rønninge, fortæller, at arbejdet med at udvide banen får i gang til foråret. Arkivfoto: Jeppe Maagaard Holm
Sølykke Golf vil gerne have et almindeligt medlemskab af Dansk Golf Union. Derfor udvides banen nu.

Rønninge: Stadig er jorden for våd, men ejer af Sølykke Golf ved Rønninge, Martin Ludvigsen, forsikrer om, at så snart foråret sætter ind, og fugten fordufter, begynder arbejdet med at udvide golfbanen.

Den nuværende bane er ni huller, men planen for fremtiden er, at der skal være et par huller mere, som også skal være længere.

Golfbanens ejer fortæller, at det er et par fire - og fem huller, der skal laves.

Udvidelsen betyder, at flexmedlemskabet af Dansk Golf Union udgår. Flexmedlemskabet er et abonnement til spillere, der spiller på kortere baner.

- Vi vil nemlig gerne op og have et almindeligt medlemsskab, siger Martin Ludvigsen og fortæller, at den nye bane skal rates til 2021.

I øjeblikket har Sølykke Golf samlet set 210 medlemmer.

- Vi har nogle DGU-medlemmer, og så har vi nogle, der spiller uden medlemskaber, forklarer Sølykke Golfs ejer.

- Vi har også et lidt andet klientel end andre golfbaner, hvor alle kan komme og spille, fordi vi også er en pay and play-bane, tilføjer han.

Som nævnt er det endnu for vådt til at gå i gang med arbejdet med at udvide banen.

- Fugten er én af de udfordringer, vi har. Vi havde egentlig troet, at vi kunne komme i gang noget tidligere, men det er endnu ikke lykkes os.

Arbejdet med at udvide banen vil nok kunne mærkes lidt.

- Men når arbejdet er slut, vil vi også have en bane, der er noget mere udfordrende, lover Martin Ludvigsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Emil fortæller om indsekter på Kulturøen

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Annonce