Annonce
Fyn

Problemer med anklen: Fyns eks-verdensmester opereret

Der bliver ingen badminton i den kommende tid for Viktor Axelsen. Den fynske badmintonstjerne er således netop blevet opereret for en irritation i sin højre ankel. Foto: Action Images via Reuters/Andrew Boyers/Ritzau Scanpix
Viktor Axelsen misser Denmark Open i sin hjemby efter at være blevet opereret i sin højre ankel.
Annonce

BADMINTON: Viktor Axelsen, fynsk eks-verdensmester i herresingle, er blevet opereret på Hvidovre Hospital.

Det skriver Axelsen selv på det sociale medie Instagram.

Sådan lyder badmintonstjernens indlæg:

- Min højre ankel har givet mig problemer i et stykke tid. Efter at have konsulteret flere eksperter besluttede jeg mig for at gennemgå en mindre operation. Alt gik godt, og der er ingen tvivl om, at det var det rigtige at gøre. Tak til de professionelle medarbejdere på Hvidovre Hospital, og vi ses snart tilbage på banen, guys.

Ifølge TV 2 Sport betyder operationen, at Viktor Axelsen ikke deltager i Denmark Open i Odense Idrætshal i efterårsferien - uge 43.

Tirsdag kom det frem, at hold-VM for både mænd og kvinder i starten af oktober i Aarhus er blevet aflyst på baggrund af afbud fra markante nationer - blandt andet fra Østen. Samtidig blev den ene af to turneringer i Odense, der skulle have efterfulgt VM - Denmark Masters i uge 44 - også aflyst.

Det er fortsat planen at gennemføre traditionsrige Denmark Open i uge 43, men også den turnering er givet i fare på grund af coronaens genopblusning og dermed sandsynligvis markante afbud.

Annonce

Kæreste skal snart føde

Viktor Axelsen skriver ligeledes på instagram, at han er for træt til at stille op til interview efter sin operation.

Som nyopereret og ude af gamet i den kommende tid får den fynske eks-verdensmester mulighed for at koncentrere sig 100 procent om sin kæreste, Natalia Koch Rohde. Rohde er således sat til at føde parrets først barn - en pige, efter Sport Fyns oplysninger - i oktober.

Al badminton på topplan har været aflyst på grund af coronavirus, siden All England sluttede den 15. marts. Derfor bliver Denmark Open i givet fald den første turnering på World Touren efter pausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bevar Nyborgs volde

Annonce