Annonce
Erhverv

Fynsk ejendomsinvestor køber butikscenter nummer fire

Butikscentret 5210 Shopping i Tarup har fået en ny ejer, der håber på at kunne finde plads til en eller to lejere mere i centret. Arkivfoto: Hasse Frimodt
Butikscentret 5210 Shopping i Tarup er blevet overtaget af Tasfo Selskaberne fra Odense. Centret bliver snart genbo til letbanen.
Annonce

Odense: 5210 Shopping i Odense har fået nye ejere.

Tasfo Selskaberne har købt det lokale butikscenter i Tarup nordvest for Odense fra Peter Jørgensen Holding. Butikscentret var oprindeligt en Idemøbler-forretning, men da den lukkede, blev den store møbelbutik delt op i flere lejemål. Nu har de lejemål fået nye ejere.

- I første omgang vil vi omprioritere indretningen og rokere lidt rundt. Det kan give os mindst et ekstra lejemål. Til at begynde med skal vi ud og tale med lejerne og sikre, at de har optimale betingelser, siger direktør Kristian Skriver Laustsen, der regner med at det eller de nye lejemål kan stå klar omkring starten af 2020.

5210 Shopping har i øjeblikket fyldt alle lejemål i bygningen ud. Der er otte detailbutikker, en OK-tankstation og en Fitness World i butikscentret. Centret har ingen planer om at lave større ændringer, men regner i stedet med at se, hvordan det nuværende setup fungerer derude.

De nye ejere tror allerede på centret og dets potentiale, og med letbanens snarlige komme håber direktøren, at det kun vil gøre beliggenheden bedre.

- Beliggenheden har været afgørende for vores investering. Det er et område i fantastisk vækst, og med den nye letbane bliver der endnu flere fordele ved den nordvestlige del af Odense, siger Kristian Skriver Laustsen.

Det nye butikscenter er det fjerde i rækken for den Odense-baserede ejendomsinvestor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Politiet dropper sigtelsen mod Danmarks måske ældste dyreværnsaktivist: 78-årige Nils fortsætter kampen for Freja og Saga

Annonce