Annonce
Sport

Fynsk badmintontalent topper verdensranglisten

William Kryger Boe spiller for RSL OBK Odenses ligamandskab, hvor han optræder i herredouble og mixed double. Foto: Odense Badminton Klub
Odense Badminton Klubs 17-årige doublespiller William Kryger Boe indtager nu førstepladsen i herredouble for juniorer.
Annonce

BADMINTON: William Kryger Boe har på trods af sin unge alder allerede opnået store resultater. I efteråret vandt han U19-EM i herredouble sammen med makkeren Mads Vestergaard, og i september vandt han ungdomsturneringen TEM Slovenia Junior International.

De resultater har blandt andet bragt ham helt i top på herredoublens verdensrangliste for juniorer, der netop er blevet offentliggjort af World Badminton Federation (WBF).

- Det er stort at prøve at ligge nummer et på verdensranglisten. Det er jo det, jeg kæmper for, siger William Kryger Boe i en pressemeddelelse udsendt af Odense Badminton Klub.

William Kryger Boe har i to uger været med til landsholdstræningen i Brøndby, og han håber på at kunne bide sig fast i det fine selskab.

-Det har været helt vildt fedt at træne med på Brøndby-træningen. Tempoet og niveauet er højt, og det er en stor oplevelse at være med, siger det 17-årige talent, der er en af fire kandidater til Fyens Stiftstidendes pris som Årets Fund.

OBK oplyser desuden, at Kryger Boes næste store internationale mål er oktober måneds ungdoms-VM, der bliver afholdt i Kina.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Kerteminde For abonnenter

Bygherrer beklager lydproblemer i nye rækkehuse: - Vi løber ikke fra vores ansvar.

Middelfart For abonnenter

Brenderups borgere tog sagen i egen hånd og lavede deres egen solcellepark: Her er fire ting, der fik projektet til at lykkes

Annonce