Annonce
Middelfart

Fyns rigeste overtager Fænøsund

- Målet er at sikre de unikke lokaliteter som spisested fremtover, siger Torben Østergaard-Nielsen, der har købt Restaurant Fænøsund og lejet ud til Jørgen Skjoldborg (t.h.). Privatfoto

- Jeg gør det for byens skyld, siger Middelfart-milliardæren Torben Østergaard, der har købt Restaurant Fænøsund og Fænøsund Marina.

Annonce

Middelfarts kendte rigmand, Dan-Bunkering-milliardæren Torben Østergaard-Nielsen, overtager onsdag Restaurant Fænøsund og Restaurant Fænøsund Marina af Jacob Elkjær, der 1. april rykkede ind i Grøften i Tivoli.

Det sker som resultatet af flere måneders dialog mellem Torben Østergaard-Nielsen og Jacob Elkjær, efter at køkkenchef Magnus Pedersen ved årsskiftet måtte opgive sit ønske om at overtage de to spisesteder på grund af bankernes uvilje.

Torben Østergaard-Nielsen har dog ikke tænkt sig at droppe skibsolien til fordel for madolie, men fortsætter med at sælge brændstof til skibene på verdenshavene og drive shipping- og rederivirksomhed.

Han har lejet de to restaurationslokaler ud til kokken Jørgen Skjoldborg fra Strib, der tidligere drev Familierestaurant Karoline på Brovejen og senest kommer fra en stilling som salgschef hos engrosfirmaet Dr. Oetker.

Billedtekst Billedtekst Billedtekst
Annonce

Målet at sikre spisesteder

Torben Østergaard-Nielsen var ikke til at træffe i går på grund af møder, men oplyser i en pressemeddelelse, at han gerne vil sikre de to adresser som spisesteder fremover.

- Jeg har valgt at investere i Fænøsund-restauranterne, fordi det i min optik betyder meget for Middelfart, at både Fænøsund og Fænøsund Marina består og fortsætter med det høje kulinariske niveau, de er kendt for. Jeg har intet ønske om at drive restauranter, og derfor mener jeg, at der her er fundet en fornuftig løsning, siger Torben Østergaard-Nielsen og fortsætter.

- Vi vil ved samme lejlighed føre bygningerne up to date, så kunderne også på dette område får en god oplevelse.

Stjerneskuddet var afløst af fjordrejer og et glas hvidvin, da Jørgen Olsen mandag aften spiste hos Jacob Elkjær. Privatfoto
Annonce

Sælgers hjertet i Middelfart

Jacob Elkjær, der nåede at gøre Restaurant Fænøsund til Middelfarts vel nok mest kendte spisested i sine 16 år som indehaver, glæder sig over handlen.

- Jeg kunne måske nok have fået en højere pris, hvis Fænøsund var endt som boliger. Men mit hjerte brænder stadig for Middelfart, og jeg er selvfølgelig yderst tilfreds med, at restauranterne, som min familie og jeg har viet en stor del af vores liv til, nu er solgt og kan fortsætte med en ny restauratør og erfarne, afholdte medarbejdere, siger Jacob Elkjær.

Annonce

Nye tider på Marinaen

Jørgen Skjoldborg vil i første omgang primært lægge sine kræfter på Restaurant Fænøsund Marina, mens Magnus Pedersen og kæresten Kitt Nielsen fortsætter på Restaurant Fænøsund.

Jørgen Skjoldborg viderefører sommerfiskebuffeten på Restaurant Fænøsund Marina, men barsler allerede til vinter med store ændringer.

- Lokalerne skal renoveres fra inderst til yderst, og så har jeg planer om et slags kokkeskole ved siden af selskaberne samtidig vil jeg tilbyde kantineordninger til erhvervslivet, siger Jørgen Skjoldborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce