Annonce
Fyn

Fyns Politi: Vi undersøger kloaknettet

Fyns Politi er gået i gang med at undersøge, hvilke kloaksystemer der egentlig gemmer sig under jorden på Nordbirkvej 4 i Seden. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Fyns Politi undersøger i øjeblikket, om der findes et separat kloaksystem hos det tidligere Printline i Seden, hvor en del af de forsvundne kemikalier kan være hældt i.

Det vil kræve udgravninger, hvis man skal komme nærmere en konklusion på, om det er rigtigt, når lastbilchauffør Casper Hedegaard fortæller, at han har set Ole Mørk Andersen hælde kemikalier direkte i en kloak, som efterfølgende blev dækket til af et lag jord.

De undersøgelser skal Fyns Politi i så fald sætte i gang. Men indtil videre holder politiet af gode grunde kortene tæt til kroppen, når det drejer sig om den igangværende efterforskning.

Vicepolitiinspektør Per Lydiksen Laursen bekræfter dog, at politiet har afhørt Casper Hedegaard og at hans forklaring har givet anledning til yderligere skridt i efterforskningen.

Indtil videre skal politiet have et overblik over kloaknettet under det tidligere Printline. Der er nemlig formentlig både et net, der fører spildevand videre til rensningsanlægget ved Ejby Mølle og et separat system, som kan være koblet på en sivebrønd eller lignende.

- Vandcenter Syd har ikke kunnet registrere, at der skulle være ledt noget videre til deres rensningsanlæg ved Ejby Mølle, men derfor kan der godt være et internt kloaksystem derude, så det undersøger vi. Selve kloakken kan være løbet ud i en sivebrønd. Det gør ikke sagen bedre, men det undersøger vi lige i øjeblikket, siger Per Lydiksen Laursen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce