Annonce
Fyn

Fyns Politi skælder ud: Filmende bilister skaber lang kiggekø

Der er tæt trafik på den fynske motorvej - i begge retninger. Her er det mod Jylland lige før ulykkesstedet. Foto: Lars Krejberg
Mens køen i retning mod Jylland så småt er ved at gå i opløsning på den fynske motorvej, så opstår der køer i den modsatte retning - ikke mindst fordi folk har for travlt med at filme og tage billeder. Drop det, lyder det fra Fyns Politi.

Mens der så småt er begyndt at komme skred i trafikken i den vestgående retning på den fynske motorvej E20 efter flere uheld lørdag formiddag, så er der opstået en kø ind mod Odense i den østgående retning.

Ifølge bilister i den vestgående retning startede der allerede en lang kø ved Middelfart Øst-afkørslen, og selv om vagtchef Hans Jørgen Larsen fra Fyns Politi ikke har hørt om yderligere kødannelser eller uheld på den del af motorvejen, så har han løftet politistaven og sender en klar opfordring til bilisterne.

- Drop kameraet og telefonen og lad være med at filme, når I kører bil. Det er ikke lovligt, så drop det, og det er med at til at skabe nye køer, lyder det fra vagtchefen, som selv har flere kollegaer holdende i kø på motorvejen.


Drop kameraet og telefonen og lad være med at filme, når I kører bil.

Hans Jørgen Larsen, vagtchef, Fyns Politi.


- Der er meget tæt trafik derude og kø flere steder, fordi folk er på vej på ferie, så pas nu på hinanden, siger han.

Tidligere på formiddagen stødte fem biler sammen i et harmonikasammenstød på Fynske Motorvej i retning mod Jylland ved afkørslerne 55 Årup og 56 Ejby. Ved sammenstødet kom en kvindelig passagerer til skade i en af bilerne og måtte køres til undersøgelse på OUH.

Når man først er kommet over Fyn venter der iøvrigt flere uheld på den modsatte side af Lillebælt, hvor der også er meget tæt lørdagstrafik, lyder det fra Vejdirektoratet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Endnu en skole i Assens ramt af corona: - Man kan sætte syv-otte streger under, hvor vigtigt det er, at man isolerer sig

Sport

Opløsning i den ene lejr i fodboldkrigen: Flere klubber trækker sig fra Super League, melder medier

Annonce