Annonce
Odense

Fyns Politi: Personer i voldsom bilulykke på Østerbro har ikke tilknytning til bandemiljøet

Mandag morgen er der lys og blomster ved det sted på Østerbro i Odense, hvor to unge mænd fredag aften døde mens en tredje blev hårdt kvæstet i en bilulykke. Foto: Michael Bager
Fyns Politi kan endnu ikke oplyse detaljer om, hvem de tre personer, der var i en voldsom bilulykke fredag aften, er. Men politiet fastslår, at der ikke er tale om personer med relationer til bandegrupperinger.
Annonce

Odense: Fredag aften kort før klokken 22 skete en meget voldsom bilulykke på Østerbro. Her gled en grøn BMW af ældre dato med tre unge mænd, alle på 21 år, af vejen og først ind i en lygtepæl og siden en husmur. To personer mistede livet, og den tredje kom svært til skade.

Fyns Politi ved fortsat ikke, hvad der skete forud for bilulykken på Østerbro, der kostede to mennesker livet og sendte den tredje i kritisk tilstand. Politiet kan dog nu afvise, at de tre personer har relation til bandemiljøer.

Politiet formoder, at føreren af bilen mistede herredømmet over bilen, og at høj fart har bidraget hertil, men det er først, når bilinspektøren har afsluttet sine undersøgelser, at årsagen til ulykken endeligt kan fastslås. Hvorvidt alkohol eller stoffer spillede en rolle i forbindelse med ulykken, vides heller ikke endnu, men det foretages der ligeledes undersøgelser af. Resultaterne heraf forventes at være klar inden for de næste par uger.

De implicerede personer blev fredag efter ulykken bragt til Odense Universitetshospital, hvilket tiltrak omkring 50 personer til sygehuset. Fyns Politi iværksatte derfor en såkaldt skal-sikring af OUH. Formålet med en sådan er at give personalet den nødvendige arbejdsro samt at skabe sikkerhed for både patienter og personale.

Skal-sikringen blev iværksat klokken 22.30, altså cirka tre kvarter efter ulykken på Østerbro, og den varede frem til sidste på natten.

Den person, der overlevede ulykken, er fortsat i kritisk tilstand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Landsret idømmer byrådsmedlem 60 dages betinget fængsel for facebook-opslag: - Jeg kan næsten ikke stave til, hvor sindssygt, jeg synes, det er

Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce