Annonce
112

Fyns Politi: Fredelig nat i Vollsmose, efter syv blev anholdt

Politiet rykkede tirsdag lidt efter klokken 18 til Vollsmose, hvor der var melding om skud fra en bil i krydset Åsumvej/Vollsmose Allé. Aftenen og natten igennem har politiet været massivt til stede i bydelen. Foto: Frederik Nordhagen.

Vollsmose/Korsløkke: Politiet har natten igennem været talstærkt til stede i Vollsmose, efter der tirsdag aften klokken 18.10 var melding om en skudepisode i krydset ved Åsumvej og Vollsmose Allé.

Vagtchef hos Fyns Politi Ehm Christensen fortæller onsdag morgen, at natten har været fredelig, men han har ikke yderligere oplysninger om sagen.

- Vi har været massivt til stede og har forhåbentlig fået lagt en dæmper på det.

Syv personer blev i løbet af aftenen anholdt, oplyste Fyns Politi i en pressemeddelelse tirsdag aften.

Der er endnu ikke kommet nogen oplysninger om, hvad der kunne være årsag til det anmeldte skyderi, som skulle være sket i krydset Vollsmose Allé/Åsumvej. Ifølge et vidne blev der affyret skud fra bagsædet af en mindre, sort bil mod en anden bil.

Tirsdag aften blev krydset ved Nyborgvej, Ørbækvej og Ejbygade - umiddelbart ved siden af Korsløkkeparken - også midlertidigt afspærret af politiet. Ifølge politiet skete det for at "foretage undersøgelser i tilknytning med den formodede skudepisode" i Vollsmose. Afspærringen blev ophævet efter cirka halvanden time.

På Twitter skrev politiet natten til onsdag, at undersøgelserne i både Vollsmose og Korsløkkeparken var afsluttet, men der var stadig gang i en efterforskning og afhøring af de syv anholdte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce