Annonce
Fyn

24-årig kvinde voldtaget i Odense: Politiet efterlyser vidner

Fyns Politi efterlyser vidner, der har været i Ansgar Anlæg mellem klokken 5 og 6 lørdag morgen. Arkivfoto
Yngre kvinde overfaldet ved Ansgar Anlæg lørdag morgen af to danske mænd.

Fyns Politi efterlyser lørdag vidner til en voldtægt i Odense, som fandt sted lørdag morgen mellem klokken 5 og 6.

Ifølge vagtchef Torben Jakobsen, Fyns Politi, var kvinden på vej hjem fra byen, da hun blev passet op af to yngre mænd. Det skete, mens hun kom trækkende med sin cykel ved Ansgar Anlæg ud for Søndre Boulevard.

Efter voldtægten blev kvinden kørt til undersøgelser på Odense Universitetshospital og afhørt.

Politiet efterlyser vidner til episoden, og som kan have set de to yngre mænd overfalde kvinden. Ifølge politiets oplysninger skulle de to mænd tale dansk og være lyse i huden.

Hvis man har oplysninger, der kan hjælpe politiet, bedes man ringe til Fyns Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce