Annonce
Kultur

Fyns fedeste Festival

Larsen fra Nyborg er glad for, at der er så god en festival tæt på hjembyen.

Kildemose Festival går lige i blodet med psykedelisk musik, lokale kvalitetsøl, spandevis af fnisetobak og en sjælden hjertelig omgangstone

Annonce
Sofa og sand foran scenen er et særsyn i det danske festivallandskab.
Laura Velander er på Kildemose Festival for tredje gang. Hun faldt i snak med Henrik, der fortalte, at det eneste, han havde taget med, var kontanter og tandbørste.

Ankermand Jan Dyrlund havde advaret mig. Hvis jeg først satte mine ben på festivalen, ville jeg blive afhængig. Efter mindre end en time på min første Kildemose Festival er jeg faldet pladask for dens uhøjtidelige stemning og den altoverskyggende jovialitet.

Med 500 gæster er det næsten som at være til en stor familiefest. Vel og mærke en familiefest, der bliver dækket af spanske, hollandske og danske medier, fordi den kan noget helt særligt, som er svært at sætte ord på. Lokale Larsen fra Nyborg gør dog gerne forsøget.

- Jeg elsker duften herude. Det lugter lige så godt, som de frikadeller jeg lavede i går. Jeg er vild med stemningen, og det er fedt, at der findes sådan en festival så tæt på Nyborg. Se, nu kommer der en traktor for at samle affald! Hvornår har du sidst stået i baren, mens en traktor kørte forbi, spørger Larsen uden at vente på svar.

Han er ikke kommet for at høre et specifikt band lørdag, da dem, han helst vil høre, ikke er på plakaten.

- Jeg havde gerne set Diff på programmet, men de kommer desværre ikke. Det er helt okay, at Saybia kommer i år, når der er nye sange på vej. Det er nogle flinke gutter, som jeg indimellem hilser på i Nyborg, siger Larsen og skåler i Ale No 16, der kan købes til blot 25 kroner.

Læs hele reportagen i mandagsavisen på kultursiderne

Tekst og foto:
Simon Staun
sim@fyens.dk

Den lille scene er ikke meget større end et cykelskur.
Ølpriser på 25 kroner for en stor fadøl er ikke afskrækkende for de mange unge festivaldeltagere.
Man man danse lige så tosset, man vil på Kildemose Festival.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Dødsulykke: Tredje person fra forulykket bil er stadig i kritisk tilstand

Kerteminde

Mårhund løs på Hindsholm

Kultur

Grum fremtidsvision indhentet af corona

Annonce