Annonce
Middelfart

Fyns dyreste privatbolig: Michael Nissen har igen sat sin godslignende ejendom til salg

Selve hovedbygningen og to hektarer jord kan nu erhverves for 25 millioner kroner. Ønsker køber erhvervsdelen (primært ridefaciliteter) med, løber prisen op i 42 millioner kroner. Arkivfoto
Annonce

Middelfart: Efter fire års forgæves forsøg på at sælge sin privatbolig Rosenkilde Gods i Røjle med tilhørende ridefaciliteter valgte Middelfarts byggematador Michael Nissen i maj at opgive salget og flytte hjem igen. Det skete efter i en periode at have boet i en luksusmotorbåd ved siden af hans kommende byggeri på Kulgrunden, hvor det var planen, at han og hustruen skulle flytte ind i en penthouselejlighed.

Men den plan droppede familien.

Michael Nissen har nu imidlertid igen valgt at sætte Rosenkilde Gods til salg med en udbudspris på 25 milioner kroner, der gør ejendommen til Fyns dyreste privatbolig.

Michael Nissen har tidligere fortalt avisen om baggrunden for henholdsvis at sælge og droppe salget men ønsker denne gang ikke at kommentere sin beslutning.

- Det må være en privat sag, siger han.

Ejendommen er sat til salg hos Unni Estates A/S i Nyborg.

Indehaver Caroline Thode fortæller, at det er muligt også at købe stedets erhvervsdel (primært ridefacilieter) med, så løber prisen op i 42 millioner kroner. Det var også beløbet, da erhvervsmægler Jan Hinnerskov og Estatemægler Per Strandstoft i fællesskab i juni 2019 påtog sig opgaven at sælge Nissens ejendom i Røjle.

- Vi vil faktisk helst sælge samlet, og vi er i dialog med flere interesserede, fortæller Caroline Thode, der fik ejendommen i kommission for en måned siden men først torsdag i denne uge lagde den på Boligsiden.

- Vi har i første omgang haft den på vores egen side og med i Børsen og Fyens Stiftstidende, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Middelfart

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce