Annonce
Navne

Fynboerne må have stødt på Keld og hans spuler

60 år: Keld Balle, V. Hæsinge, fylder 60 år tirsdag den 9. marts.

Keld kom til Fyn i 1985, hvor han havde fået en stilling som forvalter på godset Risinge på Østfyn. En stilling han bestred frem til 1993.

Derefter gik et par år, hvor han begyndte at stifte bekendtskab med entreprenørbranchen.

Keld havde i begyndelsen af 1995 købt en ejendom i V. Hæsinge og blev derved nærmeste nabo til maskinstationen, hvor han efterfølgende blev ansat. V. Hæsinge Maskinstation var på det tidspunkt var en rigtig landbrugsmaskinstation, hvilket passede Keld godt, da han altid har holdt meget af arbejdet med landbruget og de store maskiner.

Keld har fulgt maskinstationen fra en traditionel landbrugsmaskinstation, over en moderne entreprenør-virksomhed til nu at være et kloakservice-firma, hvor han nu som eneste ansatte kører Fyn tyndt med sin spuler.

Han kunne således fejre sit 25-års jubilæum i december 2020. Fejringen er dog udsat grundet corona-pandemien, ligesom fødselsdagen også blot bliver en fridag i fred og ro.

På ejendommen i V. Hæsinge har der i alle årene også været herefordkvæg. Keld holder meget af dyrskuer og det sociale samvær i den forbindelse. Han har desuden gennem mange år været aktiv både i den lokale herefordklub og i Herefordforeningens bestyrelse, bl.a. som formand.

Arbejdet med markerne på ejendommen er også en stadig fornøjelse, og når man kan mødes og holde små lokale pløjestævner med de gamle traktorer og plove er Keld i sit es.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

Kerteminde

Røveri mod Circle K: Mand med Netto-pose truede med 20-25 centimeter lang kniv

Annonce