Annonce
Odense

Fynboerne kan få svar fra Lars Løkke og Mette Frederiksen

Søndag var Mette Frederiksen og Lars Løkke Rasmussen på Fyn og i duel med hinanden under TV2's valgfolkemøde i Odense. Senere i ugen er de to tilbage på Fyn til hvert deres debatmøde. Du har mulighed for at stille dem spørgsmål. Foto: Scanpix.
I denne uge kommer både Lars Løkke Rasmussen og Mette Frederiksen til debatmøder i Odense. Og du kan stille dem spørgsmål.

Odense var søndag aften hjemsted for valgkampens første topmøde mellem statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen.

Og i denne uge vender begge statsministerkandidater tilbage til Odense.

De to partiformænd kommer til byen for at tage del i hver deres debatmøde, hvor både mødedeltagerne og læsere fra Fyens Stiftstidende og TV 2 Fyn-seere har mulighed for at stille spørgsmål.

Onsdag aften gæster Mette Frederiksen Storms Pakhus, og torsdag er statsminister Lars Løkke Rasmussen på Tietgen Handelsgymnasium.

Ved begge møder er der oplæg fra statsministerkandidaterne, som derefter er klar til at svare på spørgsmål fra mødedeltagere og på de spørgsmål, som er høstet ind på forhånd.

Hvis du vil have dit spørgsmål med i bunken til Mette Frederiksen, Lars Løkke Rasmussen eller dem begge, kan du sende dit spørgsmål til nyhedschef Sander Schmidt Astrup på: sasa@fyens.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Hør skrigene fra Haunted Park: Ansatte skulle hygge sig - og blev skræmt fra vid og sans

Annonce