Annonce
Indland

Fynboer om tredje motorvejsspor: - Tror det først, når jeg ser det

Jane Lange, Odense

Tre fynske vælgere ønskede især at høre om trafikken på Fyn, da der torsdag eftermiddag blev holdt debat med 12 fynske folketingspolitikere.

Poul Christiansen, Odense:

Mit ønske: - At tage bilen over broen er en dyr omgang, det måtte gerne være billigere. Jeg er tit i København, cirka en gang om måneden for at besøge min datter, svigersøn og børnebørn, og så tager jeg tog. Det er meget billigere end bil. I stedet kunne man sætte prisen ned og få betalingsanlæg på motorvejen.

Opfyldt? - Man kunne fornemme, at det tredje spor på
motorvejen var vigtigere end broen og jernbanen. Jeg tror ligesom politikerne heller ikke på, at broen bliver gratis, men jeg synes stadig, det er for dyrt. Sætter de prisen ned til det halve, vil flere køre fornøjelsesture hertil, og det vil man kunne tjene på her.

Poul Christiansen, Odense
Annonce

Ikke kun på Fyn

Jane Lange, Odense:

Mit ønske: - Jeg kigger meget på, at de arbejder for den politik, de er valgt på. De er valgt på Fyn, men de er folketingspolitikere, så de skal også arbejde bredt og ikke kun have fokus på Fyn. Selv om det selvfølgelig er godt, de har det. Især synes jeg broafgiften burde ses på. Når først broen er betalt, må man finde en anden måde at få penge ind på. Det går ud over dem, der har familie eller arbejde på den anden side af broen. Jeg håber, at de vil tage trafikken op.

Opfyldt? - Det er jo som altid, de snakker og snakker, men der sker ikke så meget. De snakkede meget om infrastruktur og broen, som de ikke tror bliver gratis. Det tror jeg heller ikke, men den kunne godt være billigere. Jeg lagde mærke til, at der var en god tone og god stemning, og det tager jeg som, at der er gode muligheder for at få noget igennem

Erling Nielsen, Odense
Annonce

Tager hotelovernatning for at undgå kø

Ernst Nielsen, Odense:

Mit ønske: - Det, der presser sig mest på, er motorvejen. Der bør være et tredje spor over hele linjen, altså over hele Fyn. Det koster samfundet penge, at folk holder i kø og venter eller kommer for sent. Når jeg er censor rundt i landet, tager jeg af sted dagen før. Man kan aldrig være sikker på trafikken, så er det bedre, at jeg tager en hotelovernatning og er sikker på, jeg kan være der til
tiden. Jeg synes også, at man bør dele broafgiften ud.

Opfyldt? -Jeg vil se resultater, før jeg tror det. Men mit indtryk er, at de er enige i, at der skal laves et ekstra spor. Venstre siger, der skal være penge i kassen, så jeg fornemmer et vist forbehold. Man ville gerne have et nyt møde som dette, så man kunne holde dem op på det, de sagde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sigtelse i sag om knivstik: Varetægtsfængslet kvinde stak mindst seks gange for at dræbe

Middelfart For abonnenter

Yvonnes handicappede søn får frataget nattevagt: - Vi er simpelthen bange for, at han dør

Annonce