Annonce
Assens

Fynbo blev millionær i frokostpausen: Vandt tre millioner i lotto

En mand fra Assens blev millionær i frokostpausen. Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
En mand fra Assens har vundet over tre millioner i Lotto, og det kom også som noget af et chok, da han fandt ud af det midt i sin frokostpause på arbejdet.
Annonce

Assens: En mand i Assens Kommune gik til frokostpause, og da frokostpausen var slut, var han tre millioner kroner rigere. Efter at have købt lottokuponer i 30 år var det nemlig den heldige fynbos tur til at vinde.

Manden i halvtredserne, der gerne vil være anonym, så i sin frokostpause på Facebook, at man efterlyste en millionær, som havde købt kuponen i SuperBrugsen i Haarby. Manden forblev dog skeptisk - også da han fandt ud af, at kuponen var købt til 160 kroner ligesom hans egen.

Alligevel tjekkede han vindertallene fra den pågældende lørdag, og da begyndte hjertet at banke hurtigt.

- Jeg kunne godt se, at der var en enkelt række, der skilte sig ud. At de alle syv var rigtige. Der må jeg indrømme, at adrenalinen begyndte at suse rundt i kroppen. Man får jo lidt et chok, siger manden til Danske Spil.

Straks gik den tætknyttede arbejdsplads i gang med at undersøge, om det virkeligt kunne være muligt, at mandens blanding af bryllupsdatoer, familiefødselsdage og andre lykketal kunne have gjort ham til millionær. Lottokuponen blev scannet, og en opringning til Danske Spil bekræftede den glædelige nyhed. Manden havde vundet 3.000.350 kroner i Lotto.

- Jeg havde dog stadig svært ved at koncentrere mig resten af dagen, og min chef sendte mig hjem lidt tidligere – til stor overraskelse for min kone, siger manden.

Annonce

Fra almindelige jobs til millionærer

Konen troede ikke på sin mand, før de fik ringet til Danske Spil, som igen kunne bekræfte, at de to nu var blevet millionærer.

-Vi har to helt almindelige job, og har aldrig slået ud med armene. Jeg er blevet opdraget til, at man ikke skal bruge penge, man ikke har. Så vi har altid sparet op til de ting, vi gerne ville. Du ved, en enkelt rejse om året, og hvis der skulle laves noget på bilen eller huset. Så det, at vi kan tillade os at rykke nogle moderniseringer af huset frem og måske købe en ny bil, er jo fantastisk, siger manden.

Parret kommer også til at dele nogle af pengene med familien, men ifølge den heldige vinder kommer der ikke til at ske de helt store ændringer, da de begge er meget godt tilfredse med livet, som det er. Der er dog en enkelt ting, som parret har tænkt sig at gøre noget oftere.

- Vi er blevet meget bedre til at tage spontant ud at spise. Før var vi nok lidt tilbageholdende med den slags, da det jo er lidt af en udgift. Men vi hygger os virkelig og nyder bare livet. Det er dejligt, siger manden til Danske Spil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Offer for knivstik i Munkebo er død: 29-årig mand sigtes for drab

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce