Annonce
Nyborg

Fynbo åbner højskole på Mallorca

Kim Juul er mest kendt for at skrive spændingsromaner, hvor han trækker på sine østfynske rødder. Nu har han skabt sin egen højskole sammen med journalisten Anna Katrin Nørgaard. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Ullerslev-forfatteren Kim Juul står bag en ny højskole, der har til huse på danskernes foretrukne ferieø.

Mallorca: Kim Juul, krimiforfatter og musiker fra Ullerslev, har kastet sig over en helt ny branche: Han har startet en højskole. Og højskolen, som han har etableret sammen med journalisten Anna Katrin Nørgaard, skiller sig ud fra andre danske højskoler - den ligger nemlig på Mallorca.

Mallorcahøjskolen, som den hedder, har til huse på landet, langt væk fra de store hoteller og byer, i en stor spansk gård fra 1928, som er gennemrestaureret med nænsom hånd.

Væk fra masseturisme

- Vores mål er at give vore gæster en oplevelse af Mallorca - langt væk fra masseturismen. Mange har måske besøgt øen som turister. Andre kender den kun af omtale. Nu vil vi give kursisterne en oplevelse af det mere autentiske Mallorca. Det Mallorca vi ikke rigtig kender. Derfor sammensætter vi et ugeprogram, hvor vi har fokus på at vise Mallorca set indefra, fortæller siger Anna Katrin Nørgaard i en pressemeddelelse.

Mallorcahøjskolen tager mod det første hold kursister i ugen 30. april til 6. maj. På programmet er blandt andre Kim Juul, der vil fortælle om at skrive bøger. (pcb)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce