Annoncørbetalt indhold

FYN I FAMILIEHØJDE

Egeskov
Annonce

ANNONCE FOR VISITFYN.DK

FYN ER FIN. FAKTISK RÆDDI’ FIN, OG FOR BØRNEFAMILIER ER ØEN MIDT I DANMARK DET PERFEKTE STED TIL AT FÅ EN PÅ OPLEVEREN. PÅ FYN ER DER ALDRIG LANGT TIL NOGET, OG I FINDER ALT FR BØRNEVENLIGE STRANDE TIL EVENTYRLIGE SEVÆRDIGHEDER OG IDYLLISKE KØBSTÆDER. KOM FRISK.

- Er vi der ikke snart? Sådan lyder det ofte fra bagsædet, når familien Danmark er på tur, og på Fyn kan I undgå transportkuller, for svaret er jo! I er der snart, for øen tilbyder alt inden for korte afstande. Men ved I ikke, hvor I skal starte i bunken af fynske familiefristelser, så fortvivl ikke. Vi guider jer til nogle af de allerbedste oplevelser lige her.

DET’ HELT VILDT

Se den røde panda i øjnene, kild en krabbe eller kom helt tæt på en krølhåret fugleedderkop? Hvis I er vilde med dyr, må I ikke gå glip af Odense ZOO, som er en af Europas bedste zoologiske haver. I Kerteminde kan i ikke høre tigeren brøle, men derimod nyde synet af havets dyr i Fjord & Bælt. På Ditlevsdal Bison Farm i Morud bliver I inviteret indenfor på Europas største bisonfarm. Her kan I blandt andet få guidede ture og overnatte i præriehuse med idyllisk udsigt over de majestætiske dyr. I må også forbi Vissenbjerg for at se ”Lille Peter Edderkop” i Terrariet, hvor I træder ind i krybdyrenes og paddernes verden og oplever nogle af verdens mest farlige dyr.

TA’ PÅ TIDSREJSE

Eventyrlige seværdigheder skal I ikke lede længe efter på Fyn, og en af de mere uforglemmelige er Fyns største turistattraktion, Egeskov. Hele herligheden er omgivet af en park med blomster, labyrinter og flere hundrede år gamle træer. Tag på picnic i de unikke omgivelser, snup en tur på hængebroen 15 meter oppe i trækronerne og far vild i labyrinten af klippede bøgehække. Når I finder hinanden igen, må I forbi Danmarks Jernbanemuseum i Odense hvor I kan opleve og lære om de danske jernbaners historie. I kan også tage plads i de gamle passagervogne, kigge i de royale vogne og se skinnebilen fra ”Olsen-banden på sporet”. Og når I nu er i H.C. Andersens fødeby, så kør ud til Den Fynske Landsby, som er et levende frilandsmuseum for landboliv i det 18. århundrede på Fyn. Museet er bygget op som en landsby med præstegård, mølle, haver, marker, gadekær og dyr. Jernalderlandsbyen Odins Odense er et mindre frilandsmuseum i Odense, men også et besøg værd.

DET’ GANSKE MAGISK

Fyn har den skønneste natur, plads til at boltre jer på og 1.100 kilometer kystlinje fyldt med de dejligste badestrande. Hop for eksempel en tur i bølgen blå ved Hasmark Strand nord for Otterup, Nordstranden i Kerteminde eller på Ristinge Strand på Langeland. Når I er oppe af vandet igen og hvis I har børn fra 14 år, må I prøve Bridgewalking i Middelfart. Det er en unik oplevelse 60 meter oppe i brokonstruktionen af Den Gamle Lillebæltsbro. Fra toppen af broen er der en vild udsigt over Jylland og Fyn. I kan også slå jer løs i 26 meters højde i Gorilla Park i Svendborg, som serverer det helt store klatreeventyr for hele familien. For de lidt yngre poder er Børnekulturhuset Fyrtøjet i Odense helt magisk. Fyrtøjet danner rammen om H.C. Andersens eventyr med leg, udklædning og fordybelse. Her er krogede trærødder, elverbutikker, ild under gryderne og fjeldhuler at sove i.… Og når I får brug for rigtig skønhedssøvn, så er Fyn rig på hoteller, bed and breakfasts og shelters. Faktisk er der også hele 58 campingpladser på Fyn, så nyd, oplev, udforsk - og sov godt.

Find mere inspiration på visitfyn.dk

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Annoncen er produceret af JFM´s kommercielle afdeling i samarbejde med Destination Fyn

Ditlevsdal Bison Farm
Danmarks Jernbanemuseum
Fjord & Bælt

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.