Annoncørbetalt indhold

FYN FOR LIVSNYDERE

ANNONCE FOR VISITFYN.DK

GASTRONOMISKE EVENTYR, UNIKKE KULTURTILBUD OG SMUKKE LANDSKABER I REN MORTEN KORCH-STIL. FYN ER EN UNDERVURDERET PERLE FOR VOKSNE LIVSNYDERE, OG VI HAR HÅNDPLUKKET NOGLE AF DE BEDSTE OPLEVELSER. GØR JER KLAR TIL AT TABE BÅDE KÆBEN OG HJERTET TIL FYN.

NYD FRA JORD TIL BORD

Danmarks spisekammer. Sådan bliver Fyn ofte beskrevet, og det er ikke uden grund. Den næringsrige fynske muld er nemlig vugge for en lang række fremragende fødevarer. Sprøde asparges, saftige æbler, lokalt brygget øl, vin og whisky, karakteristiske oste og aromatiske rodfrugter. Listen over lækkerier er lang og med til at gøre spiseoplevelser på Fyn til noget særligt. Faktisk storblomstrer den fynske madscene, og får I først smag for de fynske råvarer og restauranternes uhøjtidelige stemning, er der mulighed for både store gourmetoplevelser og små madeventyr. Fra gourmet i byerne til kulinariske ruter, hvor I kan komme ud og smage på de lokale produkter. Men der er mange andre sanser, I kan mætte på Fyn. Dyk med ned her.

BLIV FORELSKET I KUNST

Få et skud samtidskunst, og gå på opdagelse blandt de mange kunsthåndværkere og gallerier. Der er kunst for enhver smag på Fyn, og I må besøge Kunstmuseum Brandts i hjertet af Odense. Brandts er et af Nordens førende kunstmuseer og består af ét stort samlet museum for kunst og visuel kultur. Men det er ikke kun Odense, der kan. I Middelfart finder I CLAY Keramikmuseum, som er Nordens eneste specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. Her kan I også besøge Skulpturparken, som ligger smukt på kanten af Lillebælt mellem de to broer. Fra Middelfart kan turen gå til Johannes Larsen Museet i Kerteminde. Her træder I ind i kunstnerægteparret Johannes og Alhed Larsens hjem, der stadig står, som da de forlod det. Slå til sidst vejen forbi Faaborg Museum, som byder på en forunderlig verden af kunst med maleri, skulptur, arkitektur og møbelkunst.

MÆRK HISTORIENS VINGESUS

Bliv lukket ind i en eventyrlig verden, hvor tiden står stille. På Fyn er der hele 123 slotte og herregårde, som ligger så tæt, at I nærmest ikke kan undgå at se et slot eller en herregård, når I bevæger jer rundt i det bedårende landskab. Start med et besøg på Egeskov som er Fyns største attraktion og omgivet af en prisvindende park med blomster, labyrinter og fl ere hundrede år gamle træer. Tag til Broholm Slot som taget ud af et eventyr med tårne, spir, voldgrave og parkanlæg. Her kan I booke et luksuriøst ophold og tage på en rejse næsten 700 år tilbage i tiden. Bag de gamle tykke mure på Valdemar Slot på Tåsinge venter også et utal af oplevelser. Når I kommer op ad den statelige hovedtrappe, træder I ind i en historiske atmosfære, der bringer jer på en rejse tilbage til fordums tid. Og husk også lige Hindsgavl Slot ved Middelfart ud til Lillebælt, som selveste H.C. Andersen har udnævnt til det smukkeste område i Danmark.

DE BEDSTE GOURMETRESTAURANTER PÅ FYN

  • Pasfall
  • Sortebro Kro
  • ARO
  • Falsled Kro
  • Kok & Vin
  • Under Lindetræet
  • Arnfeldt Hotel & Restaurant
  • Restaurant Lie­ roy
  • Rudolf Mathis

Find mere inspiration på visitfyn.dk

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Annoncen er produceret af JFM´s kommercielle afdeling i samarbejde med Destination Fyn

Vejbod på Vemmenæsvej, Tåsinge

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.