Annonce
Nordfyn

Fylder godt op på lageret: 100 beskyttelsesmasker doneret til kommunen

Henrik Bjerre Poulsen er til daglig projektleder i Banedanmark. Han er også administrerende direktør i Nordfyns Tømrer og Montage, som hans far Carsten Bjerre Poulsen har drevet. Selskabet er under afvikling, og de 100 beskyttelsesmasker blev der ikke brug for. Derfor er de doneret til Nordfyns Kommune. Foto: Nordfyns Kommune
Nordfyns Kommune modtog torsdag 100 beskyttelsesmasker fra Nordfyns Tømrer og Montage i Særslev. Værnemiddelansvarlig glæder sig over donationen og fortæller, at der ikke lige nu er tomt på værnemiddellageret.

Nordfyn: Værnemidler i kampen mod coronavirus er i høj kurs i disse tider, hvor især sundheds- og plejepersonale skal bruge både masker, visir og handsker. Og nu er Nordfyns Kommune blevet 100 beskyttelsesmasker rigere.

Den glade giver var Nordfyns Tømrer og Montage i Særslev, der torsdag afleverede en kasse med 100 masker. Administrerende direktør i Nordfyns Tømrer og Montage, Henrik Bjerre Poulsen, fortæller, at selskabet lige nu er under afvikling, da han og sin bror er arvinger fra deres far, der gik borte i sommeren 2019. Da hverken Henrik Bjerre Poulsen eller hans bror arbejder i firmaet, havde de i første omgang sat det meste på auktion. Men så begyndte landets kommuner og regioner at melde om begyndende mangel på værneudstyr.

- Jeg så i nyhederne, at man kunne melde ind, hvis man havde værnemidler liggende, og så blev vi derfra sat i kontakt med kommunen, siger Henrik Bjerre Poulsen, der samtidig pointerer, at det ikke er for at reklamere for firmaet.

- Som sagt er selskabet under afvikling, fordi hverken min bror eller jeg skal drive det videre. Og så er det vigtigt at sige, at det ikke er en donation fra min bror og jeg men fra Nordfyns Tømrer og Montage, siger han.

Værnemiddelansvarlig i Nordfyns Kommune Karina Arndal fortæller, at der lige nu er rigeligt med værnemidler, men at donationen er kærkommen.

- Det er rigtig dejligt, at der er nogle, der vil hjælpe. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for, siger hun.

Skulle der sidde nogle ude i kommunen med værnemidler af den ene eller anden art, som man tror kan gavne kommunen, og som man vil donere, kan man rette henvendelse på post@nordfynskommune.dk, oplyser Karina Arndal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Annonce