Annonce
Sport

Fyens Væddeløbsbane: Tre jyske doubler

Skive-træneren Christian Lindhardt fik to sejre med hjem fra søndags-besøget på Fyens Væddeløbsbane. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Christian Lindhardt, Flemming Jensen og Bo Westergaard fik hver to sejre til stalden ved søndagens løb på Fyens Væddeløbsbane.
Annonce

Hestevæddeløb: At Flemming Jensen vinder to løb, og at Bo Westergaard får to sejre til stalden er der ikke noget bemærkelsesværdigt i på de danske travbaner. Knap så almindeligt er det til gengæld, at Christian Lindhardt fra Skive vinder to gange på en løbsdag.

Efter nogle år som træner i Tyskland vendte Lindhardt sidste år hjem til Danmark. Først til Nykøbing Falster og siden den gamle hjemmebane i Skive. Der har dog været lidt langt mellem sejrene efter hjemkomsten, men søndag formiddag på Fyn gik det fint for træneren.Den var lige på kanten af galop sidst sving rundt.

Christian Lindhardt om Ellie Said That


Han sejrede først med den lidt ustabile, svenske Royal Blue, der satte sig til rette udvendigt på den førende Diamond P for at overtage spidsen efter en omgang, hvorefter alle angreb prellede af.

Næste Lindhardt- sejr var med Ellie Said That, der førte fra start til mål i et sprinterløb.

- Den var lige på kanten af galop sidst sving rundt. Men det er en ærlig hest, der selv hjælper til, sagde Lindhardt efter sejren.

Annonce

To gange Jensen

Flemming Jensen havde en af dagens største favoritter i Dekanen K, men den fejlede alle chancer væk fra start i Liga 3-løbet. I stedet var det Bo Westergaard-trænede Rexine med jockey Nicklas Korfitsen i sulkyen, der førte hele vejen. Westergaard havde selv sejret i dagens indledende løb med Fleksnes, så der blev to sejre til den stald også.

Det gjorde der trods Dekanen K's svigt ligeledes til Flemming Jensen. Første pind kom i et sprinterløb, hvor Zadok Font og Eddie The Eagle åbnede i morderisk tempo. Bagved sad Jensen og målte det hele af med Come On Party, der måtte ned i 1.13,0 for at sejre. Anden pind kom med Cadiz efter tidlig føring.

Dagens største favorit i vinderspillet var Bo Westergaards First Line EP, men den kunne ikke klare Steen Juuls Everest Laser, der førte fra start til mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce