Annonce
Sport

Fyens Væddeløbsbane: Hattrick til Ken Ecce

Ken Ecce blev den store triumfator ved torsdagens løb på Fyens Væddeløbsbane. Arkivfoto: Laust Jordal
Tre starter gav tre sejre, da Charlottenlund-træneren Ken Ecce torsdag eftermiddag gæstede Fyens Væddeløbsbane.

Hestevæddeløb: Egentlig skulle Ken Ecce kun have kørt to egen-trænede heste, da han torsdag eftermiddag gæstede Fyens Væddeløbsbane. Men Charlottenlund-træneren fik en ekstra køretur, da rutinerede Steen Juul havde meldt sygdoms-betinget forfald.

Da dagen var omme, og Ken Ecce vendte hestetransporten mod øst, viste udbyttet sig at have været optimalt: Tre starter var lig med tre sejre, og det endda uden at nogle af hestene var deciderede favoritter.Man holder vejret, til man har krydset målstregen.

Ken Ecce om hesten Flake


Især sejren med egentrænede Flake gjorde træneren glad, for den tre-årige vallak har vist stort fart, men havde aldrig gået et fejlfrit løb. Denne gang lykkedes det, og det endte med en sikker sejr.

- Man holder vejret, til man har krydset målstregen, lød det fra en tilfreds Ken Ecce efter sejren med Flake.

Han havde indledt dagen med en sejr til ligeledes egentrænede Dinard, der sikkert nedkæmpede løbets store favorit, Baywatch i opløbet. Umiddelbart derefter var det afløsningstjansen for Steen Juul, der gav pote. Hesten hedder Falm, og igen var en god finish den rette opskrift.

Galop for favorit

Ken Ecce var ikke med i den sene eftermiddags hovedløb, Karl K. Pedersen Mindeløb, så der måtte andre kuske til fadet. Klar favorit var Harley Boko, men den galopperede alle chancer væk fra start, og i stedet var det næstfavoritten Don Anton, som tog spids og sidenhen dominerede hver meter af løbet.

Den Bo Westergaard-trænede hest havde jockey Nicklas Korfitsen i sulkyen, og han kunne fortælle, at den talentfulde hest ser ud til at være kommet fint tilbage efter en halsoperation.

Det var i øvrigt en nogenlunde favorit-præget dag, hvor dagens største favorit, Hunter Dragon, var helt overlegen med Birger Jørgensen i sulkyen. Men gevinsten i V4-spillet løb trods alt op i 667 kr. Det kunne man have ramt, om man havde fugt avisens forslag til 96 kr.

Forsiden netop nu
Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december