Annonce
Sport

Fyens Væddeløbsbane aflyser søndagens løb

Baneforvalter Bjarne L. Kristiansen har kæmpet forgæves for at få travbanen klar til søndagens løb. Foto: Dansk Hestevæddeløb
Omslaget fra frost til tø har givet problemer, så det er ikke forsvarligt for hestene at gennemføre søndagens løb.

JHestevæddeløb:  Selv om baneforvalter Bjarne L. Kristiansen kæmpede bravt, så er det ikke lykkedes at få banelegemet gjort klar, så det er forsvarligt at afvikle løb søndag på Fyens Væddeløbsbane.


I og med, at vi ikke kan stå 100 procent inde for sikkerheden og hestevelfærden, så aflyser vi løbene.

Claus Juncker


Banens direktør, Claus Juncker fortæller til Dansk Hestevæddeløbs hjemmeside, at banen i det store hele er fin, men at der desværre er nogle enkelte punkter, som hestene kan træde i, og det udgør en sikkerhedsmæssig risiko.

- I og med, at vi ikke kan stå 100 procent inde for sikkerheden og hestevelfærden, så aflyser vi løbene, fortæller direktøren til hjemmesiden.

Annonce

Kørte i Aalborg

Der blev ellers kørt løb i Aalborg lørdag aften, men i Odense har man den udfordring, at banen er bygget oven på gammel mosejord (Sanderum Tørvehave – red.), så grundvandet står meget højt. Det gør, at der er frost længere nede i jorden, hvorfor vandet har sværere ved at slippe væk.

Beslutningen blev taget lørdag aften for at de aktive i sporten ikke skulle risikere at køre forgæves, og den aflyste løbsdag bliver muligvis erstattet af en anden senere på året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Superman, Døgnbrænderen og andre lokale kendisser vil ind i politik - kan de holde gejsten?

Annonce