Annonce
250

Fyens Stiftstidende længe leve!

Peter Erik Hansen, formand for Jysk Fynske Medier. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen

Der er noget særligt over en rund fødselsdag. Og når milepælen er et kvart årtusinde, er det vel ikke forkert at kalde det en helt unik fødselsdag, som kun de mest levedygtige oplever.

Og levedygtig, det er dagens fødselar heldigvis. Det er nemlig en Fyens Stiftstidende i topform, der - indtil videre - kan se tilbage på 250 år som en vigtig aktør på Fyn.

Fyens Stiftstidende fylder år i en turbulent tid. Ikke alene oplever vi, hvordan en verdensomspændende virus på kort tid kan ændre den virkelighed, vi troede, vi kendte. På den store dagsorden er også en forrykket balance i formidlingen af information og nyheder. Tech-giganternes fremmarch har skabt et frodigt miljø for udokumenterede informationer i løbske rygtestrømme på de såkaldt sociale medier.

Annonce

Udviklingen har tydeliggjort behovet for en uafhængig presse, der kan skelne mellem rygter og fakta. Nødvendigheden af en fri presse er større end nogensinde. Og heldigvis oplever vi en støt stigende efterspørgsel på faktabaseret journalistik. Også i Fyens Stiftstidende.

Udviklingen har tydeliggjort behovet for en uafhængig presse, der kan skelne mellem rygter og fakta. Nødvendigheden af en fri presse er større end nogensinde. Og heldigvis oplever vi en støt stigende efterspørgsel på faktabaseret journalistik. Også i Fyens Stiftstidende.

"Dækker verden og dyrker Fyn", lyder avisens slogan. Og lige netop dyrkningen er vigtig for et moderne mediehus med et stærkt rodnet forgrenet ud over hele udgivelsesområdet. Fyens Stiftstidende sætter en ære i at gøde gode tiltag, så de spirer og gror. Akkurat som mediehuset med omhyggelig vedholdenhed påtager sig ansvaret for at luge ukrudtet af vejen for at give plads til det, der gavner og løfter Fyn. 

Fyens Stiftstidende er således både konstruktiv og kritisk. På den måde værner et medie nemlig bedst om de bærende søjler under et sundt og frit samfund: Demokratiet og sammenhængskraften.

Det er værdier, vi understøtter med stolthed. Og vores ansvar for at bære dagens fødselar godt videre mod de næste 250 år, vil vi varetage med ærefrygt og respekt for fynboerne og fællesskabet på Fyn.

Derfor er det med fasthed i stemmen, at vi afgiver et løfte sammen med vores fødselsdagshilsen til den ældste titel i Jysk Fynske Medier. 

Vi hilser tillykke med løftet om, at Jysk Fynske Medier også i de næste mange år vil bidrage med den fornødne udviklingslyst, de nødvendige midler og det afgørende mod, der sikrer, at Fyens Stiftstidende - ligesom alle de øvrige titler i familien - er i en konstant udvikling.

På den måde sikrer vi nemlig, at Fyens Stiftstidende vil leve længe. Og det skal vores stolte mediehus på Fyn.

Fyens Stiftstidende længe leve!


Med venlig hilsen Peter Hansen, formand for Jysk Fynske Medier

og Jesper Rosener, administrerende direktør i Jysk Fynske Medier.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Byen stod sammen om at finde gerningsmænd bag betonklodsepisode: - Det mest ulækre er, at nogle stod og filmede os, mens vi kørte galt

Danmark

Torsdagens coronatal:overblikket over epidemiens udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Bør miste jobbet og er fritaget for tjeneste: Økonomiudvalg mener, at kommunaldirektør skal ud af vagten

Nordfyn For abonnenter

Krista og Johannes har danset sammen hele livet: Krondiamant-brudevalsen bliver nok deres sidste

OB

OB' nye assistentræner Søren Krogh fik debut i Silkeborg efter et par dage med sygdom under kasketten

Nyborg For abonnenter

To teenagere sigtet for groft hærværk på kommunens toiletter: Kan se frem til stort erstatningskrav

Forsker overrasket: Corona-utryghed har ikke sat sig i denne gruppe

Kerteminde

En stribe spisesteder sætter priserne op: Maden hos kendt grillcafé er allerede blevet dyrere

Nordfyn For abonnenter

Udlejer til skimmelsvamp-lejlighed får håndsrækning: - Det er et meget lille plaster på såret

Husker du Daniel fra Løvens Hule: Juiceeventyret Bardjus begyndte med en joke - nu er målet en trecifret million-omsætning

Faaborg-Midtfyn

Fra Kværndrup mod Ringe: Tre galloway-køer løs på Svendborgmotorvejen

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Assens

Indsats mod social dumping på Vestfyn: Skattestyrelsen besøgte seks virksomheder - fem får besøg igen

Erhverv For abonnenter

Den ene er oprindeligt opfundet på Lindø, den anden i Skibshuskvarteret - nu mødes de i Give

Erhverv

Odenses to robotkæmper vokser voldsomt: Universal Robots solgte for over to milliarder sidste år

Annonce