Annonce
Faaborg-Midtfyn

Fundet kvalt: Landsby dybt rystet efter drab på 80-årig

Fyns Politi.

Mordet på en 80-årig kvinde har sendt chokbølger gennem den lille landsby Ferritslev. Hendes 84-årige mand er fængslet og sigtet for drabet.

Ferritslev: Handlende ved Brugsen i Ferritslev søndag formiddag havde svært ved at fatte, at der lørdag var sket et drab i deres landsby.

- Jeg hørte godt udrykningen, men troede, at det var til plejehjemmet. Det sker jo af og til, at der sker noget der. Det var først om aftenen, da jeg læste om det på tekst-tv, at jeg blev klar over, at der var tale om et drab. Det er skræmmende at tænke på, at det kan ske hér, siger Susanne Nielsen.

Stefanie Wickelsteen er også rystet over hændelsen.

- Vi fik det først at vide om aftenen, da vi kom hjem fra en tur til Tyskland og skulle hente den lille hos svigerforældrene. Det var noget af et chok. Man tror jo ikke på at sådan noget kan ske i sådan en lille by, siger hun.

Politiet fik anmeldelsen om drabet lørdag formiddag. Da de ankom til huset kunne de konstatere, at en 80-årig kvinde var blevet dræbt ved kvælning. Politiet fandt også den afdødes 84-årige ægtemand, der virkede "omtumlet".

Manden blev bragt til Odense Universitetshospital, og blev senere anholdt og sigtet for at have kvalt sin hustru.

Søndag klokken 10.30 blev der afholdt grundlovsforhør i sagen, hvor det blev besluttet at varetægtsfængsle manden i fire uger. Det oplyser vagtchef hos Fyns Politi Thomas Bentsen til Ritzau.

Læs flere reaktioner på drabet i Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce