Annonce
Musik

Fuldt blæs på bilradioen: L.O.C., Hempler og Langer klar til drive-in-koncerter

Annika Aakjær åbner ballet onsdag 10. juni klokken 17 på p-pladsen ved Jyske Bank Arena. PR-foto
Til juni arrangerer Live Nation et landsdækkede drive-in-event med koncerter, standup og live radio. 10. til 14. juni er det Jyske Bank Arenas parkeringsplads i Odense SØ, der udgør rammen for den utraditionelle kulturbegivenhed, hvor publikum lytter med på en særlig frekvens og ikke risikerer våde sko i regnvejr.

Normalt parkerer publikum på p-pladsen ved Jyske Bank Arena for at gå indenfor og deltage i koncerter og forestillinger. Fra 10. til 14. juni kan de blive siddende i bilen, da der er tale om drive-in-koncerter og stand-up med en lang række danske topnavne.

Det er Live Nation, som i samarbejde med den lokale kulturarrangør Live Culture står bag arrangementet i Odense, som indledes med Annika Aakjær og Lars Lilholt onsdag 10. juni og slutter med Mads & Monopolet søndag 14. juni og byder på Anden, L.O.C., Malk de Koijn, Mads Langer, Onkel Reje, Ude af kontrol, Phlake, Lars Lilholt, Claus Hempler og Teitur de øvrige dage.

Der er plads til 600 biler på p-pladsen ved Jyske Bank Arena og dermed et tilskuertal på et sted mellem 2400 og 3000 alt efter bilmodel. Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, og scenen er bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle. Og det er planen, at de største og højeste biler holder bagest. Præcis som det burde være med mennesker til koncert.

Live Culture, der til efteråret byder på Dizzy Mizz Lizzy, Niels Hausgaard, Suspekt og Nik & Jay i Jyske Bank Arena, glæder sig over, at der midt i en coronatid sker noget, der kan aktivere flere dele af virksomheden.

- Vi hjælper Live Nation med at få pladsen til at fungere, vi sørger for frivillige til at guide gæsterne på plads, vi står for sikkerhedspersonale og rengøring af området før og efter arrangementerne og står desuden for lokal PR og markedsføring. Jeg ved, at især de frivillige har sukket efter at komme ud og bidrage, siger Rune Erbs, program- og kommunikationschef hos Live Culture.

Annonce

"Drive-In Live"-program

Onsdag 10. juni:

Klokken 17.00: Annika Aakjær

Klokken 19.00: Lars Lilholt

Torsdag 11. juni:

Klokken 17.00: Anders Matthesen (Anden bringer ud)

Klokken 19.30: Malk de Koijn

Fredag 12. juni:

Klokken 20.00: Phlake

Klokken 22.00: Mads Langer

Lørdag 13. juni:

Klokken 10.00: Onkel Reje

Klokken 17.00: Claus Hempler og Teitur

Klokken 19.30: L.O.C.

Klokken 22.00: Ude af kontrol

Søndag 14. juni:

Klokken 17.00: Mads og monopolet

Ingen salg af alkohol

Rune Erbs er glad for, at Live Nation har taget teten og stået for den landsdækkende række af drive-in-shows.

- Det betyder meget for en virksomhed som vores, at der er en eller anden form for aktivitet i løbet af en sommer, hvor vi ellers har aflyst eller flyttet alt. Vi kommer ikke til at tjene en krone på det, men det handler i høj grad også om følelsen af at være live. Det kan godt være, det virker mærkeligt at høre en koncert på højttalerne i sin bil og have en rude mellem band og publikum, men det er stadig noget, der sker lige nu og her. Det kan noget, streaming-koncerter ikke kan, siger Rune Erbs.

Han er ikke i tvivl om, at de fleste hellere ville have stået skulder ved skulder foran scenen i Den Fynske Landsby, som mange har haft for vane at gøre til de store sommerkoncerter.

- Den intensitet kan man ikke matche med en drive-in-koncert. Men man kan stadig se musikerne på scenen i øjnene, hvis ikke forruden er alt for beskidt. At gå til koncerter er en del af manges identitet, så jeg tror, at mange har lyst til at prøve drive-in-formatet af, fordi det umiddelbart er det, der smager mest af en regulær koncert, siger Rune Erbs.

Modsat en normal koncert sælges der ikke alkohol til drive-in-koncerterne. Det har sin helt åbenlyse årsag.

- Hverken Live Nation eller Live Culture har lyst til at signalere, at kørsel og alkohol hænger sammen. Publikum må gerne medbringe alkohol, men vi sælger det ikke. Det er også svært at komme på toilet, selv om der naturligvis er mulighed for det, hvis man er virkelig presset, siger Rune Erbs.

Rune Erbs fra Live Culture er glad for, at der kommer lidt gang i branchen igen efter to måneder uden arrangementer. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Odenses bedste løbere testede formen

112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce