Annonce
112

Fuld mand kastede kilotung sten efter sikkerhedsvagt uden for Netto

En 32-årig mand blev sent mandag aften anholdt og sigtet for kvalificeret vold mod en vagt uden for Netto på Benediktsgade i Odense. Arkivfoto: MJMSOLO.
Annonce

Odense: Jurister hos Fyns Politi skal tirsdag vurdere, om en 32-årig mand skal fremstilles i retten med krav om varetægtsfængsling, efter han blev anholdt ved midnatstid mandag aften.

Manden sigtes for kvalificeret vold, efter han mandag kort før midnat kom op og toppes med en sikkerhedsvagt ved den døgnåbne Netto på Benediktsgade. Ifølge oplysningerne til politiet kastede manden, som var beruset, med både sten og flasker på vejen foran butikken, og hans humør blev ikke bedre, da vagten konfronterede manden på grund af hans opførsel.

Ifølge Kenneth Taanquist, vagtchef hos Fyns Politi, endte de to mænds diskussion med, at den 32-årige mand fandt en 1,7 kilo tung sten, som han kastede efter sikkerhedsvagtens hoved.

Vagten nåede at dukke sig og blev derfor ikke ramt, men den 32-årige blev efterfølgende anholdt og er tirsdag morgen fortsat i politiets varetægt, oplyser politiets vagtchef.

Annonce
Annonce
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Fyn For abonnenter

Fanget i pandemiens ukendte ocean: Kaptajn fra Dyrup måtte blive fire måneder ude på havet med sin besætning

Assens

En 'lidt trist' historie: Familiemedlem politianmeldt for at stjæle en Mercedes-Benz

Annonce