Annonce
Faaborg-Midtfyn

Fuld knald på aktiviteter for de unge sommeren over

Sommeren kommer til at stå i de unges tegn. Pressefoto
Ungdomsskolen vil holde åbent hele sommerferien med en masse aktiviteter.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: På Ungdomsskolen i Faaborg-Midtfyn arbejdes der i øjeblikket på højtryk.

Med sommerpakken er en stor sum penge nemlig landet øremærket til kommunens børn og unge. Ungdomsskolen vil, som noget helt ekstraordinært, holde åbent hele sommerferien med en masse nye og kendte aktiviteter.

- Da sommerpakken blev vedtaget, havde de fleste af Ungdomsskolens faste medarbejdere allerede fastlagt ferie. Da vi i forvejen arbejder med ung til ung, med stor succes, har det været det oplagte valg at lade de unge undervise, hvor det giver mening og hvor det kan lade sig gøre, udtaler kulturkoordinator i Ungdomsskolen Faaborg-Midtfyn Ane Clement-Nørætt i en pressemeddelelse.

Aktiviteterne vil være at finde på Faaborg-Midtfyns Ungdomsskoles hjemmeside www.fmus.dk/Tilmelding/Sommeraktiviteter.

Derudover vil aktiviteterne også være at finde på www.ungmonolog.dk/.

Her vil unge sommeren igennem fortælle om sommeren i Faaborg-Midtfyn. Der vil også blive blogget om tre unge faaborgenseres sejlads ud i det danske kongerige på egen hånd.

Sommeren i Faaborg-Midtfyn Kommune bliver derfor i ungdommens tegn, hvor der, ud over Ungdomsskolens aktiviteter, vil være aktivitetszoner i henholdsvis Faaborg, Ringe og Årslev. Aktivitetszonerne står Faaborg-Midtfyn Kommunes ungekoordinator My Gaarde Andreassen for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce