Annonce
Nyborg

Fuld fart på Tinga Tango

Anette Langholm og Tinga Tango har nu endnu mere at tilbyde kunderne. Foto: Stine Jessen Jensen.

Anette Langholm har slået muren ind til nabobutikken og har udvidet Tinga Tango i Kongegade med adskillige kvadratmeter.

Annonce

Nyborg: Mens historierne om butikslukningerne i Nyborg synes at stå i kø, er det en ganske anden historie, Anette Langholm har af fortælle om sin butik Tinga Tango i Kongegade. I begyndelsen af december kunne hun nemlig udvide sin butik til næsten det dobbelte areal, da hun slog muren ind til naboejendommen og tilføje "Tinga Tango kids" til sin forretning.

Kunderne kan nu bevæge sig rundt i, hvad der må være en af Nyborgs største butikker med interiør, kunst, design, kunsthåndværk, møbler, legetøj og børnetøj.

- Jeg synes, der skulle ske noget mere, og mange efterspurgte noget babytøj til for eksempel barselsgaver, så da muligheden bød sig i naboejendommen slog jeg til, fortæller Anette Langholm.

Hun har måttet øge antallet af ansatte til tolv efter udvidelsen, for der skal hele tiden være midst tre på arbejde til at betjene de tre kasser. Butikken i Kongegade har nemlig også indgang fra Mellemgade, hvor der også er et kasseapperat.

Butikken er ikke helt på plads, som Anette Langholm ønsker sig, for åbningen kom midt i den meget travle juletid.

- Meget her er præget af midlertidige løsninger, siger hun og fortæller om, hvordan den flettede hule skal ned i børneafdelingen og hendes planer i øvrigt.

Med tiden er det også meningen, at der skal sælges flere møbler i hendes butik, men hun skal lige have fundet de rette leverandører, der passer ind i konceptet.

- Jeg kunne selvfølgelig godt begynde at sælge nogle af de store mærker som Hay, men jeg vil hellere finde mindre og lidt mindre kendte designvirksomheder, der laver noget lidt specielt. Det er mest i trit med, hvad jeg gerne vil skabe her i Tinga Tango, fortæller hun.

En anden ambition er, at netbutikken skal integreres i den fysiske butik.

- Vi kommer til at satse mere på netbutikken i det hele taget. Lige nu bruger vi mest kræfterne her, selv om vi sælger noget til web-shoppen hver dag, så har vi ikke gjort så meget ved det. Til gengæld bruger vi meget de sociale medier som Facebook og Instagram, og det har vi stor succes med, fortæller Anette Langholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Kultur

Grum fremtidsvision indhentet af corona

Annonce