Annonce
Nyborg

Fuld fart på Tinga Tango

Anette Langholm og Tinga Tango har nu endnu mere at tilbyde kunderne. Foto: Stine Jessen Jensen.

Anette Langholm har slået muren ind til nabobutikken og har udvidet Tinga Tango i Kongegade med adskillige kvadratmeter.

Nyborg: Mens historierne om butikslukningerne i Nyborg synes at stå i kø, er det en ganske anden historie, Anette Langholm har af fortælle om sin butik Tinga Tango i Kongegade. I begyndelsen af december kunne hun nemlig udvide sin butik til næsten det dobbelte areal, da hun slog muren ind til naboejendommen og tilføje "Tinga Tango kids" til sin forretning.

Kunderne kan nu bevæge sig rundt i, hvad der må være en af Nyborgs største butikker med interiør, kunst, design, kunsthåndværk, møbler, legetøj og børnetøj.

- Jeg synes, der skulle ske noget mere, og mange efterspurgte noget babytøj til for eksempel barselsgaver, så da muligheden bød sig i naboejendommen slog jeg til, fortæller Anette Langholm.

Hun har måttet øge antallet af ansatte til tolv efter udvidelsen, for der skal hele tiden være midst tre på arbejde til at betjene de tre kasser. Butikken i Kongegade har nemlig også indgang fra Mellemgade, hvor der også er et kasseapperat.

Butikken er ikke helt på plads, som Anette Langholm ønsker sig, for åbningen kom midt i den meget travle juletid.

- Meget her er præget af midlertidige løsninger, siger hun og fortæller om, hvordan den flettede hule skal ned i børneafdelingen og hendes planer i øvrigt.

Med tiden er det også meningen, at der skal sælges flere møbler i hendes butik, men hun skal lige have fundet de rette leverandører, der passer ind i konceptet.

- Jeg kunne selvfølgelig godt begynde at sælge nogle af de store mærker som Hay, men jeg vil hellere finde mindre og lidt mindre kendte designvirksomheder, der laver noget lidt specielt. Det er mest i trit med, hvad jeg gerne vil skabe her i Tinga Tango, fortæller hun.

En anden ambition er, at netbutikken skal integreres i den fysiske butik.

- Vi kommer til at satse mere på netbutikken i det hele taget. Lige nu bruger vi mest kræfterne her, selv om vi sælger noget til web-shoppen hver dag, så har vi ikke gjort så meget ved det. Til gengæld bruger vi meget de sociale medier som Facebook og Instagram, og det har vi stor succes med, fortæller Anette Langholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce