Annonce
Middelfart

Frygt for smitte hos ansat lukkede Kolibrien: Foreløbig ingen tegn på spredning

Der er foreløbig ingen tegn på, at Tina Bach, der arbejder på Kolibrien i Middelfart, har været smittet, men værtshuset holder lukket lidt endnu for en sikkerheds skyld. Arkivfoto: Jonathan Møller Nielsen
Selvom ingen er testet positive på Kolibrien, holder stedet lukket, indtil det er helt sikkert.

Middelfart: Tirsdag den 8. juni lukkede værtshuset Kolibrien i Middelfart, da en nær kontakt til en af de ansatte var konstateret smittet med coronavirus.

Det meddelte Kolibrien selv på sin Facebook-side.

Det var Tina Bach, der danner par med ejer Bjarne Poulsen, og som tit arbejder i baren, der frygtede, at hun var blevet smittet.

Annonce

Lørdag havde hun spist udendørs frokost med nogle familiemedlemmer, og dagen efter blev en af dem konstateret smittet.

Her fem dage efter, at Tina Bach var i nær kontakt med familiemedlemmet, har hverken hun eller Bjarne Poulsen symptomer. De har begge fulgt smitteopsporingens opfordring til at lade sig teste på fjerdedagen og sjettedagen, fortæller Tina Bach.

- Fjerdedagen er gået, og testen var negativ. Nu venter vi på at komme af sted til sjettedagen. Jeg tror på, at de vil være negative, for der er ikke nogen af os, der har symptomer på noget, siger hun.

Ser genåbning an

Der er altså indtil videre ikke noget, der tyder på, at der har været smittespredning - heller ikke blandt Kolibriens gæster, fortæller Tina Bach.


Vi tænkte, det var det mest ansvarlige, og det ville simpelthen være ganske forfærdeligt, hvis man lige pludselig var superspreder.

Tina Bach, Kolibrien


Nedlukningen har udelukkende været for at være på den sikre side.

- Det er simpelthen mere for at passe på vores stamkunder. Det er, derfor vi har gjort, som vi har gjort. Vi tænkte, det var det mest ansvarlige, og det ville simpelthen være ganske forfærdeligt, hvis man lige pludselig var superspreder, siger Tina Bach.

Hun kan endnu ikke sige, hvornår Kolibrien genåbner. Nu vil hun og Bjarne Poulsen lige se den næste test an, og hvis den er negativ, tager de stilling til, om de vil åbne med det samme, eller om de venter til den anden side af weekenden for en sikkerheds skyld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Professor efter omdiskuterede klimaanbefalinger: Færre biler giver nye muligheder i Odense

Assens

Tina undrer sig over "sandstrandsrabatter" i industriområde: - Det ville passe så fint, hvis vi var en vesterhavskommune, men det er vi ikke

Odense For abonnenter

Kerteminde vogter miljøet i Odense Fjord: Er ikke med i ny gruppe, der vil redde fjorden

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Efter flirt med Lokallisten: SF ville ikke have ham som kandidat, så nu har Buhl meldt sig ud af partiet for anden gang på to år

Annonce