Annonce
Sydfyn

Frygt for eksplosion i Svendborg: Ammunitionsrydningstjenesten er ankommet til branden

Teknikere er ved at grave gasledninger op på Græskæmnervej for at forhindre en eksplosion onsdag. Foto: Finn Eriksen
Område omkring Græskæmnervej er stadig evakueret og afspærret.

Svendborg: Beredskab Fyn har tilkaldt en tekniker fra gasselskabet Evida, som skal grave en gasledning fri, så der kan lukkes for gassen i forbindelse med en brand i en ejendom på Græskæmnervej 17 i Svendborg.

Branden opstod onsdag formiddag og politiet har afspærret området i en radius på 100 meter omkring branden.

Normalt ville man kunne slukke for gassen ved afbryderen på huset, men den er ikke til at komme til på grund af faren for en gaseksplosion.

Annonce

Derfor var tekniker Rasmus Fisker onsdag over middag i gang med at grave gasledningen fri på hjørnet af Græskæmnervej og Bellevuevej.

Indsatsleder ved Beredskab Fyn, Lars Jeppesen, kunne tidligere onsdag oplyse, at der var gået ild i en tagkonstruktion på adressen, og at der skete en eksplosion i forbindelse med branden.

Fyns Politi har tidligere oplyst, at branden skete på adressen Græskæmnervej 13, men har senere rettet det til Græskæmnervej 17.

Politiet evakuerede tidligere onsdag følgende ejendomme: Græskæmnervej 6-27, 7-27, Byskrivervej 1-3, Fruerstuevej 38-56 samt Øksnebjergvej 51a og 51b.

Foto: Local Eyes.
Foto: Local Eyes.
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce