Annonce
Middelfart

Frontalsammenstød i Middelfart: Fuld bilist kørte i forkert vejbane

Politiets patrulje var ikke i tvivl om, at chaufføren i en Mazda 323 havde indtaget for meget alkohol til at køre bil, da han lørdag aften kørte frontalt ind i en anden bil på Gl. Banegårdsvej i Middelfart. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Middelfart: Det kunne have gået grueligt galt, men endte heldigvis uden alvorlig personskade, i et færdselsuheld lørdag aften i Middelfart. Uheldet skete, da føreren af en Mazda 323 drejede over i den modsatte vejbane og kørte frontalt ind i en sort Mercedes, som kom kørende den anden vej i retning fra Strib mod Middelfart.

Føreren i den ældre Mazda var alene i bilen, mens manden bag rattet i den sorte Mercedes havde sin kone ved siden af, fortæller politikommissær ved Fyns Politi Ann Kate Pedersen, der ikke har nogen meldinger fra sine kollegaer på stedet om alvorlige skader på nogle af de tre involverede.

De kunne til gengæld konstatere, at chaufføren, som valgte den forkerte vognbane, havde drukket betydeligt mere alkohol end det tilladte, når man kører bil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce