Annonce
Middelfart

Frivillige i Strib udvikler videre: Kom til virtuelt møde om alternative varmekilder

I november arrangerede Middelfart Kommune udviklingsmøde i Strib om fremtiden for byen. Nu afholdes et nyt møde i rækken, der handler om alternative varmekilder til borgernes huse. Arkivfoto: Morten Pape
Udviklingsgruppen for et bæredygtigt lokalsamfund i Strib holder mandag dets andet møde. Det handler om alternative varmekilder, som stribonitterne næste år kan vælge til deres huse.
Annonce

Strib: Stribonitterne får næste år mulighed for at vælge en anden varmekilde til deres huse, da de ikke længere har pligt til at tilslutte sig naturgas.

Derfor bliver der mandag, 25. maj, afholdt et gratis, virtuelt møde om alternative varmekilder.

Mødet vil byde på to indlæg fra Middelfart Kommune - et fra Alex Gren (S), næstformand i Miljø- og Energiudvalget, og et fra Morten Westergaard, som er kommunens klimachef.

Derudover vil der være inspirationsoplæg fra fire forskellige udbydere af varmesystemer. Fra Middelfart Fjernvarme taler driftschef Jesper Skov, mens salgschef Lars Ole Andersson deltager fra OK a.m.b.a. Derudover taler Peter Huusom Nielsen fra Sol over Brenderup og Ole Back fra Føns Nærvarme.

Til sidst vil der være en meningsmåling blandt deltagerne og mulighed for at stille spørgsmål til de forskellige oplægsholdere.

Webinaret finder sted klokken 20-21.30, og det afholdes af udviklingsgruppen for et bæredygtigt lokalsamfund i Strib. Gruppen består af frivillige borgere, erhvervsdrivende, lokaludvalget og politikere, som samarbejder om at udvikle Strib. Det er en indsats, der er sat i gang af byrådet i Middelfart Kommune og løber frem til 2025.

Onlinemødet om varmekilder er gruppens andet arrangement. Det første var et borgermøde på Strib Skole i november 2019, og der vil løbende blive afholdt flere arrangementer hen over sommeren.

Du kan læse mere om mødet, og hvordan du deltager, via linket her.

(Åbner i nyt vindue)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce