Annonce
Middelfart

Frivillige blænder op for ny filmklub i Middelfart

Biografdirektør Lars Broen (i midten) omgivet af fire af filmklubbens fem bestyrelsesmedlemmer Lone Paulsen, Martin Jørgensen, Anne Oksen-Lyhne, Marianne Nørup og Stine Esbensen. Privatfoto
Filmklubben 5500 lægger ud med Krigsfotografen på mandag.

Middelfart: Fem frivillige med interesse for film er gået sammen og har etableret "Filmklubben 5500" i Middelfart. Klubben har foreløbig seks film på programmet seks mandage klokken 18 og lægger ud mandag den 4. november med "Krigsfotografen" om den danske fotograf Jan Grarup.

- Vi vil gerne satse på nogle smalle film, som måske ikke når til Middelfart, men alligevel ikke er smallere, end at de har en vis publikumsinteresse, forklarer Lone Paulsen fra den nye filmklubs bestyrelse.

Filmene vises i samarbejde med Panoramabiografen. Hvis man køber hele programmet, får man alle seks film til 300 kroner, altså 50 kroner per film. Forestillingerne er dog åbne for alle interesserede, der blot betaler normal billetpris, hvis man ikke køber alle seks film.

2. december vises filmen "Ud og stjæle heste". 6. januar er "Smerte og ære" på programmet, mens "Smagen af rust og ben" vises 3. februar. "The Full Monty" går på 2. marts, mens sæsonen i Filmklubben 5500 slutter 6. april med "Kapernaum".

Man kan tilmelde sig Filmklubben 5500 i Panoramabiografen. Klubben har også sin egen Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce