Annonce
Middelfart

Annette har været frivillig i 10 år hos Humlemagasinet: - Det er altid interessant og hyggeligt

Annette Svendsen har været frivillig hos Humlemagasinet i Harndrup i 10 år. Foto: Sofia Søborg Flittner-Nielsen
Annette Svendsen holder sig i gang hos Humlemagasinet, hvor hun har været frivillig i 10 år. Det er interessen og interaktionen med gæsterne, som driver hende.

Harndrup: I Harndrup har man gennem de sidste 30 år kunnet slå et smut forbi Humlemagasinet på Rygårdsvej - og det fejrede museet mandag.

Drivkraften bag Humlemagasinet er de omkring 100 frivillige, som kommer fra nær og fjern. Én af dem er pensionisten Annette Svendsen, som har været frivillig ved den fynske attraktion i 10 år.

- Jeg blev frivillig, både fordi Humlemagasinets udstillinger er interessante, og fordi det er vigtigt at holde sig i gang som pensionist - og det kan jeg love dig for, at jeg er, griner Annette Svendsen, som arbejder hver tirsdag og søndag i museets reception.

Annonce

For Annette Svendsen er Humlemagasinets hyggelige atmosfære helt afgørende. Den afslappede stemning medvirker til, at man kan fordybe sig i udstillinger, som belyser mennesker fra en anden tid, mener den frivillige.

- Jeg havde jo ikke været her i så lang tid, hvis det ikke er hyggeligt at arbejde her, fortæller Annette Svendsen.

Selvom museet, i følge Annette Svendsen, altid har nogle interessante udstillinger, er hun dog lynhurtig til at udpege to personlige favoritter. Nemlig udstillingen om de dansk-vestindiske øer fra 2017 og udstillingen om Frederik VII og Grevinde Danner fra 2019.

- Jeg er kæmpe fan af Grevinde Danner, så jeg var virkelig glad og imponeret over udstillingen, smiler Annette Svendsen.

Og så er juleudstillingen altid er hit ved den frivillige pensionist.

- Der er faktisk ingen specifik grund, men det er bare altid en hyggelig udstilling, fortæller Annette Svendsen.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Møder massiv kritik: Ingen vil have jobbet - nu søger kommune politibetjente til at passe voldsom og autistisk borger

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Gratis færger og billig kollektiv transport: Minister vil gentage succesen fra sidste sommer

Assens For abonnenter

Fem mænd fængslet efter politiaktion: En af de sigtede har med stor sandsynlighed haft tilknytning til tysk rockergruppering

Annonce