Annonce
Middelfart

Annette har været frivillig i 10 år hos Humlemagasinet: - Det er altid interessant og hyggeligt

Annette Svendsen har været frivillig hos Humlemagasinet i Harndrup i 10 år. Foto: Sofia Søborg Flittner-Nielsen
Annette Svendsen holder sig i gang hos Humlemagasinet, hvor hun har været frivillig i 10 år. Det er interessen og interaktionen med gæsterne, som driver hende.

Harndrup: I Harndrup har man gennem de sidste 30 år kunnet slå et smut forbi Humlemagasinet på Rygårdsvej - og det fejrede museet mandag.

Drivkraften bag Humlemagasinet er de omkring 100 frivillige, som kommer fra nær og fjern. Én af dem er pensionisten Annette Svendsen, som har været frivillig ved den fynske attraktion i 10 år.

- Jeg blev frivillig, både fordi Humlemagasinets udstillinger er interessante, og fordi det er vigtigt at holde sig i gang som pensionist - og det kan jeg love dig for, at jeg er, griner Annette Svendsen, som arbejder hver tirsdag og søndag i museets reception.

For Annette Svendsen er Humlemagasinets hyggelige atmosfære helt afgørende. Den afslappede stemning medvirker til, at man kan fordybe sig i udstillinger, som belyser mennesker fra en anden tid, mener den frivillige.

- Jeg havde jo ikke været her i så lang tid, hvis det ikke er hyggeligt at arbejde her, fortæller Annette Svendsen.

Selvom museet, i følge Annette Svendsen, altid har nogle interessante udstillinger, er hun dog lynhurtig til at udpege to personlige favoritter. Nemlig udstillingen om de dansk-vestindiske øer fra 2017 og udstillingen om Frederik VII og Grevinde Danner fra 2019.

- Jeg er kæmpe fan af Grevinde Danner, så jeg var virkelig glad og imponeret over udstillingen, smiler Annette Svendsen.

Og så er juleudstillingen altid er hit ved den frivillige pensionist.

- Der er faktisk ingen specifik grund, men det er bare altid en hyggelig udstilling, fortæller Annette Svendsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Gense live-læsermøde: Minister besvarede fynboernes spørgsmål inden trafik-forhandlinger for milliarder

Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

Nordfyn For abonnenter

Brugsuddelere i nødråb til politiet efter bekostelige tyverier: Samme tyv med smag for champagne og dyre vine kommer igen og igen

Annonce