Annoncørbetalt indhold

FRISTET AF FYN

ANNONCE FOR VISITFYN.DK

SÅ MEGET MERE END H.C. ANDERSEN

Fyn er kendt som H.C. Andersens fødeø, men er meget mere end det. Faktisk sprudler øen med charmerende købstæder, storslået natur, udsøgte shoppingmuligheder og eventyrlige attraktioner. Men hvor skal du hen? Vi guider til store og små oplevelser.

- Uanset hvor du bevæger dig hen på Fyn, støder du på gemte perler, og det er alt fra mikrobryggerier og slotshaver til kunst og ganekræs. Derfor blev jeg fuldstændig forelsket i Fyn, da jeg flyttede hertil fra Tyskland. Sådan siger Sandra Schneider Neelmeyer fra Destination Fyn, og hun er kvinden, der har udvalgt seks fynske oplevelser blandt utallige fristelser. Læs med her.

3 STORE EVENTYR

Bridgewalking Lillebælt, Middelfart

Hvorfor tage til Sydney, når du kan gøre det i Middelfart? Bridgewalking er en unik oplevelse 60 meter oppe i brokonstruktionen af Den Gamle Lillebæltsbro. Fra toppen af broen er der en vild udsigt over Jylland og Fyn, og gåturen er på 2,5 kilometer med en del trapper undervejs.

Kunstmuseum Brandts, Odense

Brandts er et af Nordens førende kunstmuseer og består af ét stort samlet museum for kunst og visuel kultur. Udstillinger og events strækker sig over fire etager i det unikke kompleks i Odense.

Slut af i museumsbutikken, der bugner med design, gaveartikler og kunsthåndværk.

Egeskov Slot, Kværndrup

Egeskov Slot er Fyns største attraktion, og herligheden er omgivet af en park med blomster, labyrinter og flere hundrede år gamle træer. Tag på picnic i de unikke omgivelser, snup en tur på hængebroen 15 meter oppe i trækronerne og far vild i labyrinten af klippede bøgehække.

3 SMÅ PERLER

Nyborg Destilleri, Nyborg

På havnen på Østfyn fremstiller Nyborg Destilleri økologisk whisky, gin og rom af de bedste råvarer. Et skønt sted, der byder på rundvisninger med smagsprøver og madoplevelser i restauranten. Her finder du alt fra burger med whiskysauce til friskfanget fisk fra Storebælt.

Den Gamle Købmandsgaard, Ærøskøbing

Fyld kurven med en bid af Ærø hos Den Gamle Købmandsgaard. Her kan du blandt andet få Rise øl, spegepølser, ærøske gedemælksoste, saftige kødudskæringer, krydderurter, sennep, honning, marmelader, chokolade, bolsjer og grøntsager. Der er selvfølgelig smagsprøver.

Den Romantiske Have, Odense

Sanderumgaard er en fynsk herregård med en næsten 200 år gammel have. Den romantiske havestil er engelsk og er kendetegnet ved slyngede stier og kanaler, varieret beplantning og brugen af stemningsfulde kulisser. En sand sanseeksplosion kun 12 kilometer fra Odense.

  • Fyn er Danmarks 3. største ø med et areal på 3.099 kvadratkilometer.
  • Øen har knap 500.000 indbyggere.
  • Fyn rummer mere end 90 øer, småøer og holme, som du kan udforske i lavvande på gåben og med traktor eller med egen båd, kano eller kajak.
  • Den fynske dialægt er betegnet som en af de sjoveste i Danmark. Igåsda…

Find mere inspiration på visitfyn.dk

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Annoncen er produceret af JFM´s kommercielle afdeling i samarbejde med Destination Fyn

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.