Annonce
Middelfart For abonnenter

Friske tal: Her er ugens seneste regnskaber fra Middelfart

Nyt regnskab: Middelfart-virksomhed fik også milliongevinst i seneste regnskabToyota Logistics Services Denmark ApS, der er en virksomhed i Middelfart, har igen overskud. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 2,4 millioner til 2,4 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på 44 i 2021/22, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 21,2 millioner kroner til 23,3 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg. Egenkapitalen i Toyota Logistics Services Denmark ApS var ligesom året før på 5,8 millioner kroner . Virksomheden ledes af direktør Andrew Mark Sinton. Virksomheden ejes af Toyota Motor Europe NV/SA. I Erhvervsstyrelsens register er Toyota Logistics Services Denmark ApS anbragt i branchen "Oplagrings- og pakhusvirksomhed". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive lager og logistik aktiviteter i relation til ægte or andre reservedele og tilbehør til Toyota og Lexus automobiler i Danmark, Sverige og andre steder, samt enhver anden beslægtet virksomhed indenfor automobilbranchenKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Portus Pilot ApS i LungeOverskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Portus Pilot ApS, der er et firma i Lunge. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 28.446 til 11.324 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 315.347 kroner. Forrige år var der i gennemsnit to fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til tre ansatte i det seneste regnskabsår. Virksomhedens bruttofortjeneste er steget fra 1,5 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 2,6 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Lunge-virksomheden fra 158.328 til 166.520. Virksomheden ledes af direktør Jens Erik Hansen. I første omgang er det Taggaard Hansen Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Jens Erik Hansen, der er den dominerende ejer. Portus Pilot ApS hører hjemme i branchen "Bugserings-, bjærgnings- og redningsvæsen mv.". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive lodseri, og dermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Strib Beslagsmed ApS i StribStrib Beslagsmed ApS, der er en virksomhed i Strib, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 201.889 til 59.444 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020/21, der endte med et resultat før skat på 201.889 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte. Årets bruttofortjeneste var ligesom året før på 1,2 millioner kroner. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selvom året endte med et overskud på 45.585 kroner efter skat, faldt egenkapitalen i Strib Beslagsmed ApS fra 187.579 til 176.664 kroner . Virksomheden ledes af direktør Peter Mikael Lance Kristiansen. Virksomhedens reelle ejere er Peter Mikael Lance Kristiansen. Strib Beslagsmed ApS hører hjemme i branchen "Serviceydelser i forbindelse med husdyravl". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive handel og industriKlik her for at se regnskabet.
Nedgang: Underskuddet hænger fast i virksomhed i Nørre AabyNørre Aaby-virksomheden NMS 2 ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -123.000 til -456.293 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 340.000 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -80.000 kroner til -82.162 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Selv om året endte med et underskud på -440.926 kroner efter skat, voksede formuen i NMS 2 ApS sidste år fra 246.000 til 556.114 . I første omgang er det NORDTEC MARITIME HOLDING ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Peter Rønnehave, der er den dominerende ejer. NMS 2 ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er køb og salg af fast ejendom, udlejning og hermed beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Røde tal forsvandt: Gelsted Tømmerhandel A/S i Gelsted er gået fra underskud til millionplusEfter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden Gelsted Tømmerhandel A/S i Gelsted. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet steget fra -1,1 millioner til 1,2 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit ti fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til otte ansatte. Firmaets bruttofortjeneste er øget flere gange fra 785.516 kroner i det foregående regnskabsår til 3,0 millioner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Gelsted-firmaet fra 6,5 millioner til 7,6 millioner. Virksomheden ledes af direktør Niels Jørgen Madsen. I første omgang er det Niels Jørgen Madsen,G.T. HOLDING GELSTED ApS, der står som ejere. I sidste ende er det Niels Jørgen Madsen, der er den dominerende ejer. I Erhvervsstyrelsens register er Gelsted Tømmerhandel A/S anbragt i branchen "Engroshandel med træ, trælast og byggematerialer". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive fabrikation og handelKlik her for at se regnskabet.
Underskud igen: Underskuddet holder fast i Rosenfeldt Ejendomme ApSSkrillinge-virksomheden Rosenfeldt Ejendomme ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -17.896 til -18.027 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttotab er forbedret fra -8881 kroner til -7325 kroner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Egenkapitalen faldt fra -259.666 til -273.727 kroner og dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af direktør Per Rosenfeldt Jørgensen. I første omgang er det Rosenfeldt Middelfart Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Per Rosenfeldt Jørgensen, der er den dominerende ejer. Rosenfeldt Ejendomme ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Blomsterforretninger". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er investering i og udlejning af ejendomme samt hermed efter ledelsens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Munk & Rosenfeldt ApS fik millionoverskudOverskuddet er blevet større i det seneste år i Munk & Rosenfeldt ApS, der er en virksomhed i Middelfart. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 843.975 til 1,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit fire fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til fem ansatte i det seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste er steget fra 3,2 millioner kroner til 4,2 millioner i det seneste regnskab. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Middelfart-virksomheden fra 1,7 millioner til 2,4 millioner. Virksomheden ledes af direktør Per Rosenfeldt Jørgensen. I første omgang er det Rosenfeldt Middelfart Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Per Rosenfeldt Jørgensen, der er den dominerende ejer. Munk & Rosenfeldt ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Bedemænd og begravelsesvæsen". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at drive bedemandsforretning og hermed efter ledelsens skøn beslægtet virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Her kan du dykke ned i ugens regnskaber fra virksomheder i Middelfart Kommune.
Annonce
Odense For abonnenter

Først gik de konkurs, og nu åbner de igen hver for sig: Tidligere partner i Bar'sushi har en helt ny forklaring på, hvorfor det gik galt

Annonce

Formodet pirat slipper for straf efter skud mod danske soldater

Annonce
Annonce
Odense

70-årig odenseaner fundet dræbt i sit hjem: Kendte formentlig sin drabsmand

Erhverv For abonnenter

Det begyndte med solarier: Nu er Jens Peter Henriksens ejendomme 223 millioner kroner værd

Assens For abonnenter

Brugs drejer nøglen før tid - kunderne har tømt butikken: - Der har været så travlt, som der skulle have været fra start af

Leder For abonnenter

Fyens Stiftstidende mener: Ventilation er vejen frem gennem røgen - men det er stadig tilladt helt at holde op med at ryge

Blev fritaget for tjeneste for sin rolle i minksagen: Nu har departementschefen landet nyt topjob i stor kommune

Elkunder skifter produkt som aldrig før: Her er den mest populære aftale netop nu

For abonnenter

Torben og Lena har drevet en voksende forretning i snart 40 år: 'På et tidspunkt skal man jo stoppe - men det skal ikke foræres væk'

Kerteminde For abonnenter

Farvel til kendt værtshus midt i byen: Nu er historisk sted tømt for ejendele

For abonnenter

Judi hængte sig i familiens gyngestativ: Nu håber hans mor at andre unge kan få hjælp i tide

Erhverv For abonnenter

Sur smiley og bødeforlæg til odenseansk bagerforretning

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

77-årige Ove vil ikke på pension: Jeg kan godt lide at være ude på landevejene og følge årstidernes skiften

Navne For abonnenter

Dødsfald: Tidligere skolechef i Odense endte i kørestol og uden sprog - men helt tæt på familien

Annonce