Annonce
Kultur

Friluftsspil aflyst: Blondinen må vente til næste år

De dygtige aktører i Nordfynsspillene får et år mere til at puste ud efter 2019-stykket "Cats". Men det er bestemt ikke efter eget ønske. Arkivfoto: Betty Rasmussen
Corona-restriktionerne tvinger Nordfynsspillene til at aflyse sommerens forestilling "Legally Blonde", men tilladelsen til at opføre musicalen i Otterup i 2021 er på plads.

Otterup: Der bliver ingen blondine-løjer på boldbanen bag Otterup Idrætscenter denne sommer.

I lighed med alle andre arrangører af aktiviteter, der tiltrækker publikum i et større antal, må Nordfynsspillene på grund af corona-restriktionerne aflyse sommerens friluftsspil "Legally Blonde", der skulle have haft premiere 30. juni.

Men aflysningen betyder ikke er farvel til blondinen, for instruktør Jesper Nielsen har været i kontakt med udbyderne af "Legally Blonde" og fået lov til at sætte stykket op i Otterup i sommeren 2021.

Den endelige dato for 2021-forestillingerne ligger endnu ikke fast.

Annonce

Kan fastholde roller

Rollerne til sommerens friluftsspil var for længst besat, og hvis de mange aktører kan være med næste år, er rollerne stadig deres, fortæller bestyrelsesformand for Nordfynsspillene Irene Bæk.

- Alle skuespillere har fået tilbudt de samme roller næste år, men der kan selvfølgelig være nogle, der af den ene eller anden grund ikke har mulighed for at være med næste år, siger formanden.

Arbejdet med sommerens forestilling var så småt gået i gang. Alle havde fået rollehæfter, og instruktør Jesper Nielsen havde haft de første digitale sessioner med hovedrollerne, lige som korlederen havde sendt optagelser til koret, så medlemmerne kunne begynde at øve sig derhjemme.

Derfor har der også allerede været udgifter til den nu aflyste forestilling, og de udgifter, håber bestyrelsen, at Nordfyns Kommune vil hjælpe med at dække.

- Vi har oplevet stor velvilje fra kommunens side, siger Irene Bæk.

Ligesom der har været udgifter, er der også allerede solgt billetter til denne sommer. Det er muligt at få pengene tilbage, men, siger bestyrelsesformanden:

- Det vil være værdifuldt for os, hvis køberne gemmer deres billetter til næste års forestilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce