Annonce
Nordfyn

Friluftsfolket får nye muligheder på Bogense Strand Camping

Man behøver ikke bøvle eller ligge på jorden for at campere. I Aloha Camp ståer der også familietelte - med veranda. Privatfoto
Lej et shelter, et telt i trætoppene - eller et bekvemt familietelt. Bogense Strand Camping er i gang med et indrette en helt ny afdeling på pladsen. Konceptet i Aloha Camp er bilfri zone, enkelhed og fællesskab.

Bogense: Hos Bogense Strand Camping indvier man 19. juni et nyt område: Aloha Camp er specielt dedikeret til outdoor-typer, som holder af det primitive friluftsliv.

Billig overnatning, motorfri zone, frihed og fællesskab var tankerne hos lejrchef Kim Petersen, der nu er virkeliggjort i Aloha Camp. - Vi har bygget to store shelters, hvor familier i fællesskab får uforglemmelige naturoplevelser under måneskin i de lune, lyse, danske sommernætter, fortæller han i en pressemeddelelse.

Det miljørigtige Aloha Camp byder også på andre overnatningsmuligheder end shelters. På området står også seks store villa-telte, som hver har to soverum, et opholdsrum og en veranda. Her kan man sidde og nyde maden, som man laver i det nye, åbne overdækkede køkken, der hører til Aloha Camp.

Annonce

Eller bo i træerne

Udover de store telte er de også mulighed for at leje små spidstelte, som er placeret på en platform oppe mellem i trætoppene. Ifølge lejrchef Kim Pedersen appellerer Aloha Camp ikke bare til én målgruppe. - Vi har bygget Aloha Camp som et tilbud til alle dem, der af forskellige årsager ønsker en autentisk friluftsferie. Til ægteparret på cykelferie, som ikke orker at slæbe teltet med rundt. Til de eventyrlystne, der vil prøve noget anderledes. Til den enlige forælder, der måske ikke har penge til charterferien. Til virksomhedens team-building, hvor ingen forstyrrende elementer fjerner fokus. Og så gør det jo heller ikke noget, at vi har gjort Aloha Camp praktisk talt CO2-neutral, pointerer Kim Pedersen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dødsfald i Odense Arrest: Meget beklagelig mørkelægning fra myndighedernes side

Det er beklageligt, at Fyns Politi og Kriminalforsorgen har mørkelagt den tragiske sag om den 27-årige danske mand, der lørdag morgen blev fundet død i Odense Arrest. Beklageligt fordi offentligheden har en legitim interesse i at få årsag og omstændigheder at vide, når en ung mand dør i politiets varetægt. Og beklageligt fordi mørklægningen baner vej for allehånde gætterier, der næppe er politi og myndigheder venligt stemt. Politiet begrunder mørklægningen med at sagen efterforskes, og det er sædvanligvis en begrundelse, som pressen respekterer. Der kan være gode grunde til, at politiet i faser af en efterforskning holder kortene tæt til kroppen. I dette tilfælde forekommer “hensynet til efterforskningen” dog at være en standardafvisning, der er hentet til lejligheden. For det første er det svært at se, at et dødsfald, som tilsyneladende ingen andre mennesker er impliceret i, kan kræve en mørkelagt efterforskning over flere dage. Men selv med accept af mulige faktorer, som lægfolk ikke kender til, er der - for det andet - spørgsmål, som politiet må kunne svare på, efterforskning eller ej. For eksempel spørgsmålet, om den afdøde mand skal obduceres - en oplysning, som politiet i mange andre sager går ud med af egen drift. Senest da en ung mand blev fundet druknet i Munke Mose. Den afdøde 27-årige mand var dansker og mistænkt for at have begået et mord i Sverige. Han blev anholdt af dansk politi fredag aften på den fynske motorvej ved Ejby. Det rejser en række spørgsmål, bl.a. om han fik skader i forbindelse med biljagten, om han var psykisk uligevægtig ved anholdelsen, og om han i løbet af fredag aften eller nat blev tilset af en læge. Relevante spørgsmål, idet man skal huske, at med anholdelse af en person følger også en forpligtelse til at passe på den anholdte. Indtil videre vil politiet end ikke oplyse dødsårsagen, og pressen må derfor nøjes med at give den generelle information, at det ind imellem sker, at indsatte i arresthuse begår selvmord. Disse hændelser forsøger medarbejderne i Kriminalforsorgen at komme i forkøbet, men det lykkes ikke altid, og det har omverdenen forståelse for. Af flere grunde vil det være i Fyns Politis interesse at trække mørklægningsgardinet helt eller delvist fra.

Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Annonce