Annonce
Faaborg-Midtfyn

Fremtidssikring: Hotel Faaborg Fjord investerer to-cifret millionbeløb i nye faciliteter

Hotel Faaborg Fjord investerer i nye faciliteter for at ruste sig til fremtiden.
Spa, wellness og miljøbevisthed skal drive kendt overnatningssted godt i ind i fremtiden
Annonce

Faaborg: Millionerne får hurtigt ben at gå på, når Hotel Faaborg Fjord sætter gang i den interne opgradering og føjer "Spa og Welness" til såvel som navn. Hoteldirektør Ulrich Bastrup regner med at præsentere resultatet af investeringerne i løbet af 2020.

- Med et tocifret millionbeløb til opgradering, bliver vores rammer forstærket i et marked med fuld fart på. Investeringen omfatter et solidt samarbejde med blandt andet lokale leverandører fra området. Vi løfter vores fælles produkt med en spa- og wellnessafdeling med flere forskellige spa oplevelser, og til Restaurant Vinoteket, hvor gæster kan se frem til en helt ny stil med gennemgående farvesammensætning, lidt rustik natur og med en kerne af varme og intimitet, fortæller han i en pressemeddelelse.

Fællesområderne ved de store konferencelokaler vil også opleve at blive opgraderet med nyt gulv og interiør. Ligesom reception og hall får nyt look. Hotellet er igen medlem af Brancheorganisationen HORESTA fra årsskiftet og er klassificeret som et tre-stjernet superiorhotel og fire fire stjerner på konferencefaciliteterne.

Samtidig satser hoteller på Greenkey-miljøcertificering med klare holdninger til økologi og affaldssortering frem mod 2025. - Vi skal passe på vores natur og vores miljø, derfor iværksætter vi også en helt ny miljøstrategi frem mod 2025. Det hele kan desværre ikke bare iværksættes over natten, men vi er godt på vej, med Greenkey-certificering lige rundt om hjørnet. Vi kan have det flotteste udtryk på de interne linjer, men hvis vores miljøpolitik og bæredygtighedsværdisæt halter, så har vi ikke hjertet med, hedder det i pressemeddelelsen fra Maria Klausen, som Ulrich Bastrup ansætte kort efter han selv var tiltrådt i august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB For abonnenter

Hyllegaard efter sit første Superliga-mål: - Det er det, man drømmer om

Annonce